T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Múltkor a határon várakozva 53 nőt láttam átkelni.Ebből 34 volt ukrán kurva.29 jött az EU. felé, 3 ment vissza Ukrajnába 2 pedig épp kuncsaftolt a klotyóba a senki földjén.Az elmúlt héten az EBESZ megfigyelők 57 katonát láttak átlépni a határon, 27-et Oroszország fele, 30-at Ukrajna fele.
http://www.osce.org/observer-mission-at-russian-checkpoints-gukovo-and-donetsk/356666
Nagyon szépek ezek a soppolt madárszarok képen csak azt nem értem mért ba.. ki a mezőre mikor azt elásni szokták
Fogynak, már csak 3 orosz katona van benn az elszakadt területeken.Az elmúlt héten az EBESZ megfigyelők 57 katonát láttak átlépni a határon, 27-et Oroszország fele, 30-at Ukrajna fele.
http://www.osce.org/observer-mission-at-russian-checkpoints-gukovo-and-donetsk/356666
Ukránok, oda van írva hogy ukrainian flag, azaz ukrán zászló.Nagyon szépek ezek a soppolt madárszarok képen csak azt nem értem mért ba.. ki a mezőre mikor azt elásni szokták
Meg látom dobáltak maguk köré is a szakik belőle hagy robbanjanak fel este tolatgatás közben......
ukránok!? az nem lehet ők nem sértenek meg semmit sem,uli is tévedhetetlen vagy át állt a sötét oldalra én már semmit se értek....Ukránok, oda van írva hogy ukrainian flag, azaz ukrán zászló.
Uli őrködik mindkét oldallal szemben, ahogy mondta a napokban.ukránok!? az nem lehet ők nem sértenek meg semmit sem,uli is tévedhetetlen vagy át állt a sötét oldalra én már semmit se értek....
Ja,hogy ez hamis zászlós művelet lesz a szakik részéről...vagy nem segítség!
Előre is elnézést kérek akkor! Még jó,hogy van nekünk.Le a kalappal...Uli őrködik mindkét oldallal szemben, ahogy mondta a napokban.
A másik Uli mindjárt kezd, 5 perc múlva.Előre is elnézést kérek akkor! Még jó,hogy van nekünk.Le a kalappal...