Én is azt mondtam, hogy nincs ezzel semmi baj. Boki szerint a karácsony a banderista elnyomás jelképe. Minél inkább orosz náci valaki annál több banderizmust lát maga körül.
Én rendszeresen nézem az ukrán médiát is, hogy abból is kövessem az eseményeket, de igazából ott soha nem találkozol Banderával, baromira leszarják Banderát. De nézem az orosz médiát is és látom, hogy a Bandera-kultusz az orosz propagandában virágzik igazán, ha Banderát keresed azt nem az ukránok között, hanem az oroszok között fogod megtalálni. Nyilván vannak ukrán banderisták, szerintem az 1%-uk lehet az, a törpe szélsőjobbos pártok szavazói akik be sem jutnak a parlamentbe. A banderizmust valójában nem ők tartják a felszínen, hanem az orosz nácik akik kényszeresen és mániákusan banderistáznak és azt képzelik a saját nácizmusuk különb az ukránok nácizmusánál.
Baromi unalmas már ez az állandó nácizás, de van itt néhány ember aki már nem képes meglenni nácizás nélkül. A legabszurdabb az, hogy a legnagyobb nácik náciznak itt állandóan, miközben azt képzelik orosz nácinak lenni különb mint ukrán nácinak, pedig nem az.