Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
rejtély megoldva
ez nem AK 630 volt. az is tud csúnya dolgot csinálni de ez valami más volt.
Ne tedd ezt, mert mindig lesz aki elhiszi...rejtély megoldva
ez nem AK 630 volt. az is tud csúnya dolgot csinálni de ez valami más volt.
Emberek semmilyen orosz Szu-30SzM gépek nem voltak a levegőben és nem lőttek az ukrán "hajócskákra". Nem kell bedőlni az ukrán hazugságoknak. Nem viccből írtam már rengetegszer, hogy az ukránoknak nem szabad hinnimert állandóan hazudoznak. Tapasztalatból írom mert ismerem a "fajtájukat" . Vasárnap írtam, hogy két Alligátor (Ka-52) és két Szu-25SzM sturmovik járőröz a levegőben a Kercsi-szoros felett-lásd videók+videók.
Csak a Bergyanszk -ra lőttek az oroszok mert annak kapitánya nem akart megállni és veszélyeztette az orosz hajókat manőverével. A kapitánya fiatal banderista, aki korábban az ukrán internet "hőse" volt azzal az állításával, hogy a naszádos flottájukkal mint farkas falka megsemmisítik az egész orosz flottát. Ezen a hajón 3-an sebesültek meg könnyebben szilánkoktól. A másik naszád kapitánya és a vontatóhajó kapitánya ellenállás nélkül megadták magukat a teljes legénységgel. Az orosz Specnaztól sok fiatal ukrán sokkot kapott a vontató hajón és a fehérnemüjüket is cserélni kellet(szó szerint).
Két ukrán SZBU ügynök is a hajókon volt (ami szokatlan) és szépen daloltak, hogy az volt a parancs, hogy megsértsék az orosz határt és tüzet nyissanak az orosz hajókra.
Mi a vége? Hogy az oroszok mondtak igazat és az ukránok hazudtak. A média meg a hazugságot terjeszti.
Oroszok majd idővel visszadják az ukránoknak a hajókat és a legénységet is átadják-remélem csere lesz az ukrán börtönökben raboskodó orosz állampolgárokra.
Game Over
én inkább valami kézi eszköze tippelek amit a behatolás előtt használtak a hajó megállításáraUgye láttunk Ka-52 meg SzU-25 géppárokat repülni: Esetleg 30mm -es pct. lövedék, vagy robbanótöltet nélküli Sz-8 rakéta okozhat ilyen sérülést, mert Szuholyokon és a Kamovokon voltak B8 -as blokkok.
okok ezen már túl vagyunk csak a gyerekfejnyi lyuk okozóján elmélkedünk.Szerintem nem a levegőből érkezett mert mindegy mi de túl kockázatos lett volna nem arra utaztak,hogy meghaljanak az ukránok mert akkor másképp intézik.Emberek semmilyen orosz Szu-30SzM gépek nem voltak a levegőben és nem lőttek az ukrán "hajócskákra". Nem kell bedőlni az ukrán hazugságoknak. Nem viccből írtam már rengetegszer, hogy az ukránoknak nem szabad hinnimert állandóan hazudoznak.
Ha levegőből érkezett volna valamilyen rakéta nagyobb károk keletkeznek a hajón, esetleg kigyullad, halottak is lettek volna.okok ezen már túl vagyunk csak a gyerekfejnyi lyuk okozóján elmélkedünk.Szerintem nem a levegőből érkezett mert mindegy mi de túl kockázatos lett volna nem arra utaztak,hogy meghaljanak az ukránok mert akkor másképp intézik.
én inkább valami kézi eszköze tippelek amit a behatolás előtt használtak a hajó megállítására
Azt is körberöpködték 2015-ben. Az Ottawat javítom Torontóra. Bocsi.
USS Vicksburg (CG-69) mi volt vele vagy mikor? mondjuk csak a Cookra emlékszem részletesen