Az az idegesítő pcsa, aki az afgánoktól közvetítette a CNN-t, ma megjelent Donbass határán, ezúttal a burkát, sisakra cserélte.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az az idegesítő pcsa, aki az afgánoktól közvetítette a CNN-t, ma megjelent Donbass határán, ezúttal a burkát, sisakra cserélte.
Hát nem tudom, a legelső képen, még teljesen épp volt az ablak. (tegnap)Itt már látszik, hogy benyomta a légnyomás az ablakot, csak be van fóliázva. Ettől még mindig "fura" az egész...
Telefonon/rádón szóltak neked, vagy linkelsz is valamit?Összecsapás van éppen Horlivbában.
Kézi fegyverek és ágyúk.
Ezt most az ukik mondják!
Méghozzá szaki területen, Komarova-Rtutnyi között.
Na ez érdekes.
Próbálkozom, csak nem tudom kimásolni a linket, összeomlik folyton valamiért.Telefonon/rádón szóltak neked, vagy linkelsz is valamit?
Censor. NONem tudok oroszol, csak bedobtam a gugliba.
Ez általános mozgósítást jelent?
Цензор.НЕТ | Новини України та світу, війна та аналітика
⚡️ Путін підписав указ про призов громадян РФ із запасу на військові збори "Призватиу 2022 році громадян Російської Федерації, які перебувають у запасі, для проходження військових зборів у Збройних Силах Російської Федерації, військах національної гвардії Російської Федерації, органах державної...t.me
Pont most akartam én is ezt megírni! Megelőztél.Azért nem lehet nem észrevenni a párhuzamot azzal kapcsolatban, hogy eddig a Nyugati nagyhatalmak elsősorban az USA riogatott az orosz invázióval amely az USA szerint bármelyik pillanatban bekövetkezhet, és amiről az Orosz kormányzat elmondta, hogy esze ágában sincs megtámadni az Ukrajnztél.át, most pedig a DPR vezetői már napok óta azt mondják, hogy bármikor bekövetkezhet egy Ukrán támadás, (és ugye ma megkezdték a civilek evakuálását) miközben az Ukrán vezetés azt állítja ők nem akarnak inváziót indítani a szakik ellen és nem ők adták a tűzparancsot....
Ez mi a bánat? Mozgosítanak?Censor. NO
⚡️ Putin signed a decree on conscription of Russian citizens from the reserve for military training
"In 2022, I will call up the citizens of the Russian Federation who are in reserve for military training in the Armed Forces of the Russian Federation, the troops of the National Guard of the Russian Federation, state security and the Federal Security Service," the decree said on Friday. in the evening.
The Government and the executive bodies of the constituent entities of the Russian Federation are instructed to ensure the implementation of measures related to the call of citizens of the Russian Federation who are in reserve to hold military meetings and to hold these meetings.
Tartalékosokat behívják, a vonatkozó szervek tartsanak eligazítást nekik. - bár ez a "who are in reserve for military training" lehet nem csak a tartalékosokat fedi, hanem mindenkit aki behívható, látni kéne az eredetit...Ez mi a bánat? Mozgosítanak?
Hát de minek?! Ott van a határon 130 ezer orosz katona! Nem elég? Vagy itt valami nagyobb bulira készülnek?!Tartalékosokat behívják.
Na ez nem jóTartalékosokat behívják, a vonatkozó szervek tartsanak eligazítást nekik. - bár ez a "who are in reserve for military training" lehet nem csak a tartalékosokat fedi, hanem mindenkit aki behívható, látni kéne az eredetit...
Olvasd el ma mégegyszer a levelet a hivatalos orosz álláspontról, amit az amerikai nagykövetnek adtak át. Abból elég egyértelmű, hogy akármi mehet helyzet van. Nem kap garanciát, hogy Ukrajnát nem veszik fel. Ukrajna vissza akarja kapni a Krímet. Ha NATO tag lesz, akkor végképp vissza fogja akarni kapni. Ez részükről kizárt. Meg kell szüntetniük Ukrajnát, hogy ez a fenyegetés megszűnjön, vagy teljesen jelentéktelenné kell tenniük. Még mielőtt tagok lesznek. Nyugodtan lehet örömködni ha nem lesz igazam, én is örülni fogok.Hát de minek?! Ott van a határon 130 ezer orosz katona! Nem elég? Vagy itt valami nagyobb bulira készülnek?!
Nem azt írta itt valaki nemrég, hogy az a 130000 kevés lesz Ukrajna megszállásához?Hát de minek?! Ott van a határon 130 ezer orosz katona! Nem elég? Vagy itt valami nagyobb bulira készülnek?!
Szerintem ez nem mozgósítás, nálunk is volt ilyen még a 80-as években, még gyerek voltam amikor az édesapámat behívták tartalékosként....Tartalékosokat behívják, a vonatkozó szervek tartsanak eligazítást nekik. - bár ez a "who are in reserve for military training" lehet nem csak a tartalékosokat fedi, hanem mindenkit aki behívható, látni kéne az eredetit...
Remélem, hogy igazad vanSzerintem ez nem mozgósítás, nálunk is volt ilyen még a 80-as években, még gyerek voltam amikor az édesapámat behívták tartalékosként....
Aki az eligazítást tartja, csak az tudja, hogy ez mi.Szerintem ez nem mozgósítás, nálunk is volt ilyen még a 80-as években, még gyerek voltam amikor az édesapámat behívták tartalékosként....
Így hirtelen nem tudom utána kell nézzek annak, hogy Oroszországban hogyan működik a tartalékos rendszer, de nekem az rémlik, hogy időről időre eligazítást/"mozgósítást" tartanak a tartalékosok számára.....Aki az eligazítást tartja, csak az tudja, hogy ez mi.
Atomháború, armageddonAki az eligazítást tartja, csak az tudja, hogy ez mi.