Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igy van, Eu elbukik. Remelem most nem allnak meg a ruszkik Berlin utan, csak Brusszelig mennek. A francik epp ki akarnak maradni a xarbol, a lengyelek ellensegesek, a nemetek gyarmat, a tobbi meg semmi.Most mutattak meg a ruszkik hogy igen is terjeszkedni akarnak es a eddigi nyugati vonyekolas nem volt hiaba. Bizony senki aki hataros veluk nem lehet biztonsagban, meg a balti nato tagok sem.
Egy kis szakadar teruletert, ami igy is az oveke volt, most adtak egy hatalmas ongolt maguknak. Az amcsi alig varta.
meg a balfasz europaiak is, akik eddig inkabb uzletelni akartak a ruszkikal mind szankciosdit jatszani komolyan veszik majd ezt.
mostmar nincs visszaut, atleptek a rubikont. Lesz nyilt haboru vagy nem, mindegy mostmar.
Nezz ra Bidenre... A gerontofil Macronra, Bojo istenem... stb...Ez a Putyin bekattant.
Ukrán légtér elég szépen kezd kiürülni.Még Zelenszkij beszédére vagyok kíváncsi…
Pandora szelencéje már nyitva volt,legalább Koszovó óta.A törökök észak-szíriai mókái megugye hasonlók,megugye a Krím.Ez a beszéd csak a kukorékoló kakas a virradáshoz,nem a virradás a kukorékoló kakashoz.Egy folyamat eredménye.Egyetértek, ez egy nagyon fontos kérdés, mert valóban ezt is értheti ez alatt. Ez alapján nem véletlenül nem kértünk NATO csapatokat, mert nemsokára jön a bécsi döntés, csak most nem Schiklgrubertól, hanem Putyin keze által? Ezáltal is megosztandó a szövetséget...
Eddig szerintem én voltam a leglenézőbb ezzel kapcsolatban aki határrendezést emlegetett, de ma, Putyin beszéde és a jelenlegi helyzet után... eléggé kinyílt Pandóra szelencéje...
Mert mostanra már minden parlamenti képviselő és oligarcha elmenekültUkrán légtér elég szépen kezd kiürülni.
„Ha elutasítják, amit kérünk, lehet más a programunk. Hogy milyen, azt majd megérzik. Február 22-én, hajnali 4 órakor. Azt szeretném, hogy a 22-es év békés legyen, de igazat szoktam mondani, 75 éve ezt teszem. Ez nem lesz békés év."Mandiner
mandiner.hu
Felfuggesztik a kereskedest. Hetvegere lehet tozsde sem lesz csak egy lyuk a helyen, elofordulhat. Mi marad ami ertek? Arany olaj, gaz, elelmiszer, fegyver?A tőzsdéken vérfürdő lesz, ugye tudjátok!
Gondolom abban sem részesek, hogy a multi és inter cégeik kizsákmányolták Oroszországot az 1990-es években, és minden szempontból úgy bántak az oroszokkal, mint a kivert kutyával... Gondolom a Közel-Kelet és Észak-Afrika "tavaszosításában" sem hibásak. Gondolom abban sem hibásak, hogy Kína így feljött, hiszen nem ők helyezgették ki a gyártósoraikat oda az 1990-es évektől a profitmaximalizálás okán. Gondolom ők szentek, és semmiben sem hibásak. Csodálkozunk az ok-okozat törvényszerűségén kedves "altx"? Amúgy szólhatnál ezeknek a felsőbbrendű jóságoknak, hogy legalább lapozzanak fel egy két földrajz és történelem könyvet, mert jól láthatólag nem az erősségük eme két nemes tudomány.Nem a nyugat hibaja h jelcint meg lehetett venni fel uveg vodkaert.
Barátaim! Rómaiak!Még Zelenszkij beszédére vagyok kíváncsi…
Csak az a kérdés, hogy ezt a beszédet Kijevben vagy az emigrációban fogja elmondani....Ukrán légtér elég szépen kezd kiürülni.
Meg gondolom felforosodnak a telefon drotok a nagyhatalmak elnokeinek az irodajaban.Ukrán légtér elég szépen kezd kiürülni.
Ez egy nagyon optimista forgatókönyv. Persze Európa érdeke ez lenne.Meg gondolom felforosodnak a telefon drotok a nagyhatalmak elnokeinek az irodajaban.
engem mostmar nem a ruszki lepes erdekel, az tiszta sor.
Engem a nato es az amcsi erdekel.
lehet nem is lesz semmi nagyobb osszecsapas, ruszki szo nelkul elkapja a szakikat a nyugat meg elkezdi majd taposni valaszkent erre az egeszre a ruszki baratokat.
venecuela, sziria stb.. varhatjak a cirkuszt...
A típusok topikjait a fórum általános repülési témái közt találod.Viszonylag új vagyok itt, a konfliktussal kapcsolatosan a flightradaron kezdtem el böngészni az ukrán/lengyel légteret. Tudtok olyan topikot ajánlani, ahol a ezek részletesebben át vannak csámcsogva, hogy ez-meg-ez a gép vajon melyik alakulathoz tartozik és mi a feladata?
Ha csak ennyi lesz, akkor már előre megegyeztek.Biden pont úgy reagált elsőre ahogy egy erőtlen szenilis vén hülye tenné.
Szankciókat vezet be az LNR és a DNR ellen, korlátozza az amerikai kereskedelmet és a befektetéseket.
Ettől most beszartak...vicc
Én azért kétkedem, hogy Givi és Motorola meghalt. Lehet csak kaptak egy plasztikát és kivonták őket, mert tudták, hogy célpontok.Azért örülök hogy Givi,Motorola,Zacharchenko meg még annyian nem hiába haltak meg.
Ufff...na erre majd holnap valaszolok. Megyek inkabb aludni.Gondolom abban sem részesek, hogy a multi és inter cégeik kizsákmányolták Oroszországot az 1990-es években, és minden szempontból úgy bántak az oroszokkal, mint a kivert kutyával... Gondolom a Közel-Kelet és Észak-Afrika "tavaszosításában" sem hibásak. Gondolom abban sem hibásak, hogy Kína így feljött, hiszen nem ők helyezgették ki a gyártósoraikat oda az 1990-es évektől a profitmaximalizálás okán. Gondolom ők szentek, és semmiben sem hibásak. Csodálkozunk az ok-okozat törvényszerűségén kedves "altx"? Amúgy szólhatnál ezeknek a felsőbbrendű jóságoknak, hogy legalább lapozzanak fel egy két földrajz és történelem könyvet, mert jól láthatólag nem az erősségük eme két nemes tudomány.