Legalább megúsztuk Paks II.-őt! Azért remélem a sok bérecnek megmarad a fizetése...!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tehát ha jól értem akkor szerinted Kádárék nem szovjet parancsra végezték ki...?Értelek..! Ezek a hazudozások amit itt lenyomtok elég vicces! Apuci párttitkár volt?Nagy Imre pedig a cárt... ha igaz.
(egyébként Nagy Imrét Kádárék ítélték el és végezték ki... a szovjetek csak elrabolták. Most sem tudni, hogy szovjet utasítás volt-e a kivégzése, vagy csak Kádár félt tőle.)
Szerintem meg többek között Tajvan miatt sem engedhetnek az oroszoknak....
Nagyon le becsülöd az EU-t.. Én már látom ahogy az LMBTQ zászló alatt gyülekeznek a tangabugyis vérszomjas szabad csapatok hogy induljanak a nagy bevetésre..Egyelőre csak az eszelős akar oda csapatokat küldeni ...
Tehát ha jól értem akkor szerinted Kádárék nem szovjet parancsra végezték ki...?Értelek..! Ezek a hazudozások amit itt lenyomtok elég vicces! Apuci párttitkár volt?
Hát reméljük Bono jól érzi magát abban a magasságban.U-2?
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight on Flightradar24www.flightradar24.com
Megússzuk? Nem tudom, hogy vagy vele, de spec az én családomban senki nem tud fotoszintetizálni.Legalább megúsztuk Paks II.-őt! Azért remélem a sok bérecnek megmarad a fizetése...!
Tök más szitu. Amúgy továbbra is tartom, hogy most Peking és Washington kiegyezett, aztán nem számoltak azzal, hogy az a jegesmedve még nem halott.Kína szerintem árgus szemmel figyeli, hogy mennyire enged az USA Oroszország követeléseinek, és ebből folyamatosan vonják le a következtetéseket Tajvan "státuszának mielőbbi rendezése" szempontjából....
És énekli a New Year's Day-t!Hát reméljük Bono jól érzi magát abban a magasságban.
Nem tudtam hogy csak az oroszok csinálnak atomerőművet...!Mesélj még valamit...!Megússzuk? Nem tudom, hogy vagy vele, de spec az én családomban senki nem tud fotoszintetizálni.
A tied meg egy marék dollárt?Ez a komment legalább 5 rubelt ért grísa. A szájtörlős tanácsot a tartótiszteddel történt randik tapasztalata szülte?![]()
Orosz atomerőművet csak a hülyék bővítenek francia, amcsi technológiával. De sztem ez nem az a topik.Nem tudtam hogy csak az oroszok csinálnak atomerőművet...!Mesélj még valamit...!
Ezek a jelenlegi Kínai vezetést nem érdeklik és nekem van egy olyan érzésem, hogy Hszi Csin-ping ha a legkisebb lehetőséget is lát rá még a regnálása alatt szeretné Kínához csatolni Tajvant.....Itt off, de Tajvan gyakorlatilag 17 évig volt ténylegesen Kína fennhatósága alatt. Ha csak nem tekintjük Kína képviselőjének a jelenleg Tajvanon székelő Kínai Köztársaságot is.
Korán ittak a medve bőrére!Tök más szitu. Amúgy továbbra is tartom, hogy most Peking és Washington kiegyezett, aztán nem számoltak azzal, hogy az a jegesmedve még nem halott.
Arról hallottál hogy még Kádárt is elvitték egy kis beszélgetésre moszkvába?? Ez sehogy sem akar összejönni! Putyin utalt már?Nem tudjuk, hogy volt-e ilyen parancs, lehet hogy volt. De Kádár a halála előtt sem ismerte be. Nem, éppenséggel senki sem volt párttag a családból, ismerek viszont volt marxizmus-leninizmus oktatót, aki most nagy nyugatseggnyaló...
"Tajvan "státuszának rendezése" szerintem nem vitás, hogy azonnali háború lenne az USA-val."Tajvan "státuszának rendezése" szerintem nem vitás, hogy azonnali háború lenne az USA-val.
Ukrajna esetében az USA célja a napnál világosabb: készek átengedni Ukrajna kétharmadát is akár az oroszoknak, ha Lemberg székhellyel maradhat egy amerikai bábállam. Ezzel a hídfőállás megmarad, az EU és Oroszország gazdasági együttműködése közé tartósan éket verhetnek. A nagykövetség átköltöztetése óta (és hogy Zelenszkijt is felszólították, hogy meneküljön Lembergbe) ez szerintem nyilvánvaló. Az oroszokkal talán le is beszélték a leendő határvonalat...
Ezt nem tudhatom. Ami most megy tragikomikum. És mindenképp szopás. De hogy az oroszok most konkrétan megszopatták egyszerre a sast, a szivárványkoalíciót és a sárkányt is az tuti.Korán ittak a medve bőrére!![]()
Én máshogy látom nem gondolom,hogy az USA és Kína kiegyezne mivel az szerintem az USA számára azt jelentené,hogy átengedi a vezető szerepet Kínának.....Tök más szitu. Amúgy továbbra is tartom, hogy most Peking és Washington kiegyezett, aztán nem számoltak azzal, hogy az a jegesmedve még nem halott.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..