<blockquote>Perszeeee "vakációzók", én meg most jöttem le a falvédőről mi?! Ezek nagy része Szpecmázos meg zsódos, akik majd a Krímen keresztül szivárognak be ukrán területekre!!
Szerintem egyszerűbb az orosz vagy fehérorosz határon beszivárogni, a krími részt biztosan jobban figyelik és kisebb is a szakasz.
Én ezek szerint barlangban élek, mert még ilyet nem láttam. Komolyan vannak már ilyen kivetítők? Nem photoshop ez véletlenül?
Budapesten is van százszámra ilyen, lehet ha nem oszlopon van hanem valaminek a falán de ugyanaz. Nálunk pl a kórház tetjén (jól látható hely a központban) van egy ilyen, pedig kisváros.
Ami viszont nem jött át, hogy ezzel mégis hogyan toboroznak. Ami a videón látható: <i>van egy kisebbségi komplexusos magasabb rangú katona aki fekvőtámasszal szopatja az újoncot.</i> Ok ez még belefér gondolja az ember, na de nézzük tovább. <i>Motozópózba állítás és elkezdi a seggét meg a farkát fogdosni</i> Szerencsére ennél a pontnál kitépték a kábelt és a valószínűleg kőkemény buziszexbe átcsapó toborzóvideó további képeit mát nem láttuk. Valaki magyarázza el, hogy ezzel mégis hogyan lehet toborozni, mert ezután - ha lettek volna is katonai ambícióim - még a toborzó irodák környékét is elkerülném.</blockquote>
Igaz és én is gondoltam erre, csak gyanús volt a sok testes, kopasz napszemüveges úr. A videón látható nő/nők csak álcák, ivánék az új babuska kamót tesztelik, a képek alapján jobban rejt mint a multicam
.
Nekem az oszlop kavart be. Azért nem vagyok lemaradva a technikával, de valahogy ez kimaradt, vagy szimplán nem figyeltem.
Na ez meg a másik!! Azt se felejtsd ki, hogy ostorozás is van a végén, így tényleg nagyon meleg a helyzet.
Én is információt kérnék a szituációról, ha netalán megvan a videó valahol a neten, akkor belinkelést is kérek! Na persze nem félreérteni, nem azért érdekel mert gerjednék az ilyen kék osztrigás dolgokra.