Szerintem megérdemlik, maguknak köszönhetik. Sztem el kell szigetelni oroszországot minden téren, aztán vagy lesüllyed É-korea szintjére, vagy megváltozik. Ezt a hülye oroszimádatot nem értem. Qrvára nem volt jó hogy itt ültek a nyakunkon évtizedekig. Utána is csak jól átbasztak, amikor rendezték a tartozásukat. Amiket vitya kötött szerződéseket azokkal is átbaszták a dagit. Jót nem kaptunk onnan, akkor miért nyalja mindenki a seggüket?
Elsősorban nem tudod elszigetelni midenn téren, mert szükség van arra, amit nyújtani tud, pl nyersanyagok, hogy ne faggyon be a segged, működjön a kocsid, ne halj éhen műtrágyahiány miatt és ezt olyan áron (pénzben) amit pl a magyar átlagbérrel meg tudsz vizetni, mert nem mindenki van a felső tízezerben, emiatt is hívják felső tízezernek. A "nyakunkon", d einkább nyakatonok a szovjetek ültek, abban benne volt az ukrán is, az az ukrán, aki az ukrajnai magyarokat basztatja és a jogaikat megvonja, szóval nem ejtek könnyeket. a tartozás rendezésnél nem tudom konkrétan mire gondolsz, hogy a Mig-29-esekre vagy másra, de ha jól tudom metroépítésben is fizethettek volna, már ha az államadósságra gondoltál. Miből gondolod, hogy átbaszták, negyed vagy ötöd áron kapja Magyarország a gázt, korrekt áron szerződték le a kulcsrakész atomerőművet, 2014 előtt meg 1000 kamionos logisztikai központot akartak Magyarországon, csak ugye közbejött 2014. Most ezek a nagyobb közös projektek, amik eszembe jutnak és nem látom bennük az átbaszást. Az EU-ból meg még annyi jót sem kapsz, miért nyalják sokan az EU seggét? Évek során folyamatos szopatások tömege, szankciók, pénzmegvonások, beügyekbe való belepofázás, kettős mérce, gazdaságilag sem érné meg ha valaki ki merné azt rendesen számolni.