délutáni hírBréking; Putyin kész delegációt kuldeni Minszkbe, Ukrajna demilitarizációjáról tárgyalni!
Hirtv élo!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
délutáni hírBréking; Putyin kész delegációt kuldeni Minszkbe, Ukrajna demilitarizációjáról tárgyalni!
Hirtv élo!
Igen több helyen azt írják, hogy orosz csapatok keményebben fellépnek az ukrán civil infrastruktúrával szemben.Azzal, hogy Mirgorodot és Sztarokonsztantyint most már keményen lövik, feladták a korábbi kegyes álláspontot, hiszen látják, hogy a reguláris erők nem viszonozták a nagyvonalúságot.
Kb ez már a második fázis.
atomhatalmak egymás közötti háborúja esetén igenis jelentősége van helyben pár száz tanknak, hiszen az a pár ezer nem teleportálódik oda, és amúgy is számít a technikai generációk közötti különbség ilyen nagy szám esetén.Mindenesetre atomhatalmat még senki sem támadott meg, mióta ilyen létezik. Beleértve Észak-Koreát.
Szerintem gyakorlatilag pár száz tank nem jelent semmit Oroszország ellen. Esetleg bosszantó lehet. De néhány óra távolságra mindenképpen van néhány ezer.
Azóta az ukránok már nem is akarják a találkozót.délutáni hír
Béketámogató hadműveletek keretében demokratikus eszközökkel biztosítják az ukrán nép szabadságát.Szerintetek az Oroszok megtámadják Ukrajnát?
Az lenne a kemény, ha átdobnák Conchitát Moszkvába.Gondolom ezt már nem bírta elviselni:
Oroszországot felfüggesztették az Európa Tanácsban és kizárták az idei Eurovíziós Dalversenyből
Biztos csak én nem tudom összerakni, de végképp nemértem, hogy ez most mit jelent.A mellékelt foglalkozás táblázatban az első kategória az elsősegélynyújtó, utána a legtöbb kategória a SEBÉSZ.
Szerintetek az Oroszok megtámadják Ukrajnát?
Én nem léptem le.Óóó Dudi! A mai nap legfontosabb kérdése, hogy vissza jött-e a spanod (Krisss)? Vagy nem? Ti ketten nagyon fontosak lennétek( vagytok) az itteni szakmaiságért! Nem lehet így lelépni! Azért mert lyukas a hajó a kormányállást nem lehet elhagyni! A lövészárokban is ki kell tartani hiába megy az össztűz! Na...
passz, nagyságrendileg hasonló. mindenesetre a papíron gyengébbtől blama. nem kicsi. elnézve amúgy az orosz felszereléseket, a leporellós parancskönyvek nagyon huszadik századot idéznek. meg a teszkós gazdaságos hozzáállást.Az tényleg az lenne, de hol vannak az ukrán veszteségek? Ha ez az orosz veszteség, akkor az ukrán se hiszem, hogy kisebb lenne....
én se bánnék jól egy orosszal sem, ha idejönne fegyverrel57. OMBR katonái megadták magukat, majd még enni is kaptak. Az ukránok nem bánnak ilyen jól az orosz hadifoglyokkal.
VK | VK
vk.com
A tömegpusztító fegyverek bevetését tiltja a genfi konvenció.Az lenne a kemény, ha átdobnák Conchitát Moszkvába.
Még jó, hogy ez egy haditechnikai fórum.... ))Hát ha csak nem tud térugrani ugyanis a Boszporuszon nem mehet át. Rephordozóknak tilos.
amúgy meg simán lehetnek beöltöztetett orosz katonák, maszkirovkában még mindig jó a muszka57. OMBR katonái megadták magukat, majd még enni is kaptak. Az ukránok nem bánnak ilyen jól az orosz hadifoglyokkal.
VK | VK
vk.com
még szerencse, hogy figyelnek is egyesekMég jó, hogy ez egy haditechnikai fórum.... ))
Zelensky pedig Izraelt kérte fel hogy kozvetétsen:Bréking; Putyin kész delegációt kuldeni Minszkbe, Ukrajna demilitarizációjáról tárgyalni!
Hirtv élo!
Például. A Roszgvardiját és az OMON-t a katonasággal együtt küldték, hogy"elfoglalja Kijevet" (!) . A belbiztonsági csapatoknak követniük kell a katonaságot, MIUTÁN a hadsereg megsemmisíti az ukrán hadsereget egy adott szektorban. Ez nem történt meg. Csak vakon mennek előre Kijevbe.
ez csak a törökök hülyesége amúgy, mert csak ők tiltják meg, de pl. a spanyolok olaszok helikopterhordozói f-35-ökkel még átférhetnek békeidőben is (és ha már a régi szovjet üresen átfért rajta, akkor bizonyos esetkben egy Nimitz is átférhet rajta vagy a híd alatt)