Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A radarokat már ki Kalibrozták-Iszkanderezték.....Az orosz SEAD úgy tűnik nem működik, ezért nincs effektív légiuralom Ukrajna fölött! (Nem véletlen mondom, hogy kell nekünk legalább négy darab SEAD D Gripen!)
Nem fognak tudni. Nem mennyiségi, hanem minőségi kérdés. Hatékony SEAD kellene...
Azerian Armed ForcesBármilyen forrás?
Kinek?Visszanyal a fagyi.
Ezt én is olvastam, de nehezen tudom elhinni.....
Az ukrán légvédelem nagyon is valósan működik. Saját gépet is lelőttek tegnap. A csapatlégvédelmük jobbára sértetlen lehet.A radarokat már ki Kalibrozták-Iszkanderezték.....
Nem tartom valószínűnek a SEAD képesség nemléte miatti légitevékenység hiányt.
Heliztek is....
De várjuk meg a szakembereket.
"Nem tévesztendő össze a következővel: Grenada." Jó, tudom, megragadtam a lényeget...Nem tart egy hete a háború de már a főváros ostromára készülnek....tényleg döcögős.....
Ilyet még az USA sem mert bevállalni soha-sehol, hogy szárazföldön nyomuljon be először, mindíg volt egy 1 hónapos légihadjárat a szárazföldi csapatok indulása előtt.
Granadát kivéve.....
Bödőcs, te vagy az...?"Egyszerűen csak nem szeretnenk, ha Putyin bal labbal kel fel, ide is bejöjjön."
Amiatt ne aggódjál, hozzánk ukránok fognak bejönni. Még az is lehet, hogy szovjet zászló alatt.
Meg sem kottyant neki a MANPAD?Su-25 tank akcióban, jól bírja
Az oroszok HELIKOPTEREKKEL repkednek, és pakolásznak át fel és le csapatokat. Komolyan úgy gondolod, hogy az ukrán légvédelem komolyabban működik mint a szerb 99ben?Az ukrán légvédelem nagyon is valósan működik. Saját gépet is lelőttek tegnap. A csapatlégvédelmük jobbára sértetlen lehet.
És voltak is veszteségeik.Az oroszok HELIKOPTEREKKEL repkednek, és pakolásznak át fel és le csapatokat. Komolyan úgy gondolod, hogy az ukrán légvédelem komolyabban működik mint a szerb 99ben?
Kérdezd meg erről Dani Zoltánt.Az oroszok HELIKOPTEREKKEL repkednek, és pakolásznak át fel és le csapatokat. Komolyan úgy gondolod, hogy az ukrán légvédelem komolyabban működik mint a szerb 99ben?
nincs tárolóhenger a 72 be a töltőautomatába van tár de azon űl az ember.ahol a torony és a teknő találkozik abban a magasságban van a dupla sorban elhelyezett lőszerkészlet. (ugye a 2 komponens egymás felett.) Ezeknek könnyen gyulladó tároló rekesze van. Az álmos könyvek szerint sem túl jó, ha a körív hátsó kettő lőszere felett a tárolóhenger tüzet kap és lágyan nyaldossa a tölteteket.
Nehezen tudom elképzelni hogy a nagyradarok működjenek....Az ukrán légvédelem nagyon is valósan működik. Saját gépet is lelőttek tegnap. A csapatlégvédelmük jobbára sértetlen lehet.
De akkor bukott?Azeri forrás. Nem hivatalosam, azt jelenti, hogy a kulisszák m♫gött és nem lesz hivatalosan bejelentve.
Hagyd már! Reménytelen."Egyszerűen csak nem szeretnenk, ha Putyin bal labbal kel fel, ide is bejöjjön."
Amiatt ne aggódjál, hozzánk ukránok fognak bejönni. Még az is lehet, hogy szovjet zászló alatt.