Komolyan nem tudom, hogy mit gondoljak, jönnek mindenféle videók, amikről kiderül, hogy nem is úgy van, majd mégis, majd mégsem, jönnek kamu hírek, amikről kiderül, hogy nem is kamu, a nem kamuról meg hogy kamu.
Össze-vissza beszél minden szakértő, Nógrádi szerint Putyin már meg is nyerte a háborút, közben mégis mennek a csecsenek, vagy mégsem, szórakoznak az atombombázók, kivágják Moszkvát a Swift rendszerből, az orosz harci gépek a földön pihennek, a helik ide-oda repkednek, Kijev ostrom alatt, majd mégsem, majd mégis, de közben együtt mókáznak csernobilban..., bazmeg, én ezt tovább sorolni sem tudom.
Most kapok agyfaszt, komolyan, ezt nem lehet lekövetni és elemezni. Pedig szeretem a biztpolt/geopolt, de ami itt mostanra megy az eszelős. Ez a világ megkattant. Gyerekek, vagy világháború jön vagy egy brutál hintába ültettek mindenkit.
Én már azt sem értettem, amit Amerika az afgán kivonulás címén leművelt, fel nem fogom, hogy Putyin most mi a fenét művel és kábé most kezd tele lenni a faszom az egész mainstream és alternatív hírfolyammal, twittterrel és az istenfaszával is, már bocs mindenkinek.
Bazmeg, ez a világ már egy szájbakúrt háborút sem képes úgy csinálni, mint egy háborút?
Most kirakom a fehér zászlót. Légyszi elemezzetek Ti, én most bedobom a törcsit és hátradőlök.