T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Öööö, nem úgy volt, h az IMF nem adhat pénzt háborúban álló országnak?Nem rég közölte az IMF, hogy maximálisan támogatják ukrajnát: kapnak pénz amennyi kell. Nincs az a szar adós besorolás, ami mellett ne kapnának hitelt!
A Nyugat életben fogja őket tartani, amíg csak lehet és nem kellenek hozzá saját csapatokat bevetni. Nekem elég elszántnak tünnek az ukránok és nem fogják feladni. Az USA már jelezte hogy ha elesik a kormány akkor a partizánoknak fogják ledobni a fegyvereket...
Ez hosszú menet lesz.
Sorry.Ettől tartottam én is. Ha ez megindul, akkor..., hát az lesz.... Inkább nézzétek meg a "Ponyva regény" c. filmet 1.47-től. Na a néger bandavezér, az az orosz medve.
Bakker, évi több mint harminc milliárd euró(direkt alábecsülöm) költségvetéssel még szivárvány mintás tampontokra is jut az évi költségvetésből!Én csak a európai NATO országok harcértékét próbáltam belőni. Sok ország elhanyagolta a haderejét (pl.: Németország). Ettől részletesebben nem fejtem ki, feleslegesnek érzem. Sokan érzékenyek a kritikára.
Mármint Ukrajna!egyre nehezebben jöhet ki jól.
"Ichaban Sumy régió az ukrán lakosok azt mondják az orosz katonáknak, hogy itt nem látják őket szívesen"
Nem emlékszek arra, hogy Magyarországon is irtjuk az itt élő oroszokat.... Ukrajnában rémlik ilyesmi.De lehet én nézem fordítva a TV-t.Itt még akkor is a taps menne amikor Magyarországot szállják meg. És persze mi lennénk a hibásak mert sapka, nemsapka.
Ez egy ilyen hely.
Nem tudok ilyen szabályról, de lehet, hogy van ilyen.Öööö, nem úgy volt, h az IMF nem adhat pénzt háborúban álló országnak?
Igen ez is benne lehet a dologban....Ha elmondják nem szivárgott volna ki?
Ez 2014 Kijev.Számomra elképesztő, hogy modern harcjárműveket fellehet még gyújtani Molotovval:
Persze, nem lehet mindent ellenőrizni; én a szakmai közösség véleményére is kíváncsi lennék. De a sima BTR-hez képest nekem nagyobbnak tűnik az elülső és a vezető oldali üvegfelület. De mint ha nem is 8 kerekű lenne.
Volt már ilyen. Pl. Szíria.Na most képzeld el ezt bárhol máshol...
Mondjuk mikor egy csapat iraki civil odamegy egy Humwee-hoz és azt mondja az amerikai katonának, hogy takarodjon az országából...
Senki nem irtja az oroszokat.Nem emlékszek arra, hogy Magyarországon is irtjuk az itt élő oroszokat.... Ukrajnában rémlik ilyesmi.De lehet én nézem fordítva a TV-t.
Az már biztosan elmondható, hogy Putyin könnyebb menetre számított.Az elejétől nem értettem hogy mi Putyin elképzelése, de szerintem ő se tudja. Háborúnak se meri nevezni a dolgot, nem is veti be minden erejét, amit bevet azt is rosszul. Úgy néz ki tényleg azt hihették, hogy az ukránok meg fogják magukat adni. Így viszont olyan helyzetbe navigálta magát, amiből egyre nehezebben jöhet ki jól.
Senki nem irtja az oroszokat.
A németeknek Franciaországhoz 2 hét kellett és azt nevezték villámháborúnak, az amerikaiaknak Irakhoz egy hónap úgy, hogy elképesztő volt az erőfölény, és te azt hozod fel, hogy 2 nap alatt a fővárosba ért oroszok lassúak és gyengék, miközben az Ukránokat boldog-boldogtalan fegyverzi?Az már biztosan elmondható, hogy Putyin könnyebb menetre számított.
Mindig veszélyes ha az ember elhiszi a saját propagandáját!
Na ilyet nem akart látni az orosz vezetés/hadvezetés, és nagyon sajnálom a harcjárművekben ülő orosz katonákat is, borzalmas lehet így meghalni ......Számomra elképesztő, hogy modern harcjárműveket fellehet még gyújtani Molotovval: