"Az oroszok mondjuk magyar színten vannak átlagban, a nagyvárosaik (mármint kirakat, mint pl Adler kerület Szocsiban, vagy Moszkva jó része) inkább feljebb, a vidék meg sokkal lejjebb."Általánosan egyetértek, de az előző munkahelyemen sok helyre jutottam el, és így rengeteg apróságból egész jól látszik, hogy ki mennyire gazdag a valóságban.
Az oroszok mondjuk magyar színten vannak átlagban, a nagyvárosaik (mármint kirakat, mint pl Adler kerület Szocsiban, vagy Moszkva jó része) inkább feljebb, a vidék meg sokkal lejjebb.
Szóval a sokszor itt elmagyarázott nyomor, meg ők megszokták dolgokon jókat mosolygok. Mert nincs ott olyan hú de nyomor átlagban. De pont ezért hacsak tényleg nem érzik végveszélyben orosz anyácskát én nem számolnék azzal, hogy a nép penészes kenyéren eléldegél. Mert nem fog.
Ugyanígy látom. Jártam vidéken, de csak az európai részen, ott sem találkoztam olyan dolgokkal, amit Magyarországon már ne láttam volna. Moszkva meg kb 17 évvel jár Budapest előtt. Csilliónyi elektromos busz (troli már nincs), elektronikus jegyrendszer már 16 éve, és tisztaság. Nekem főleg az utóbbi hiányzik Budapestről.