[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 453
59 727
113
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez a " haza, csalâdért" való harcolâs egy frázis. Egy reménytelen harcban meghalni nem segit a hazán, de a csalâdon pedig végleg nem. Reménytelenen a hangsúly!!!!!
A csalâdnak arra van szüksége, hogy ott legyen mellettük az apa, nem arra, hogy elpusztuljon értelmetlenül. Persze sokszor nincs mâs vâlasztâs, mert kényszeritve vagy.
Ez egy öreg ember vèleménye....

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 639
113
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez a " haza, csalâdért" való harcolâs egy frázis. Egy reménytelen harcban meghalni nem segit a hazán, de a csalâdon pedig végleg nem. Reménytelenen a hangsúly!!!!!
A csalâdnak arra van szüksége, hogy ott legyen mellettük az apa, nem arra, hogy elpusztuljon értelmetlenül. Persze sokszor nincs mâs vâlasztâs, mert kényszeritve vagy.
Ez egy öreg ember vèleménye....
Minden katona rócsildékért harcol.

W

Wilson

Guest
És mennyire várják rpgvel meg molotov koktélokkal az oroszokat?
Ez az a kérdés amire szerintem jelenleg senki nem tud válaszolni.
Ha az ukrán hírek igazak, akkor Kiev határán állnak a vártán, bátran tankok ellen száz halálon át.
Ha az orosz hírek, akkor egyre több a magát megadó ukrán alakulat. Az első két napban jó ha 100 emberről volt szó, ma meg már 500+ról.
Valószínüleg az igazság a kettő között lesz, de hogy melyikhez közelebb én nem tudom.
Szerintem meg az ukrán hadvezetés sincs pontosan tisztában a helyzettel,de az ,hogy az ukránok meg tartják magukat az azt jelenti szerintem, hogy harcolni akarnak a hazájukért és a családjukért, részemről emelem a lapokat előttük, ugyanis bárhogy is nézi az ember Oroszország támadt rá Ukrajnára amire szerintem nincs mentség....

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 462
113
https://politic.karpat.in.ua/?p=42469&lang=hu
"Területvédelmi egységek indultak el Nyugat-Ukrajnából Kijev védelmére – Aresztovics
Ukrajna nyugati régióiból területvédelmi egységek indultak Kijevbe, hogy támogassák az ellenséges csapatok elleni harcot – jelentette be Olekszij Aresztovics, az Elnöki Hivatal vezetőjének tanácsadója vasárnapi sajtótájékoztatóján, adta hírül a korrespondent.net hírportál... "

• Tetszik
Reactions: tong djagbu

aamen

Well-Known Member
2015. november 28.
1 589
8 260
113
Nézd ha annyira rossz lenne az ukrán katonáknak és családtagjaiknak Ukrajnában akkor nem RPG-l meg Javelinekkel várnak az oroszokat hanem kenyérrel és sóval és ez igaz a molotov koktélt készítő civilekre is.....
nem látom tisztán ez ügyben a helyzetet
egyrészt az ukrán propaganda a molotovos civiles anyagot tolja, értelemszerűen olyan civilekkel akik mögött jobb esetben egy ukrán katona rosszabb esetben egy azovos áll, a kameraképen kívül
ha ezek a civilek valóban molotovoznának meg lövöldöznének a kiosztott ak-val miután nem áll a hátuk mögött az a katona, grasszálnának-e az orosz megszállók között gyalog autóval filmeznének-e az ablakok mögül?
mert ha lennének ilyesféle valós atrocitások, akkor azok a csúnya megszállók se sétafikálnának ott az utcákon olyan bátran, koncentrálva az ukrán katonákra, és tojva nagy ívben a civilekre...
nem, az hogy nénike akik nyolc évig a banderista propit hallgatta odamegy és bátran megmondja a magáét az orosz katonának az ennek nem mond ellent

kriss02

Well-Known Member
2021. szeptember 13.
1 224
2 373
113
brutál.
mivel csinálták?
Hűű, a francba... Na várjatok csak. Lehet tévedek, de ez szerintem a most bevetett Bayraktar drón hatása... Meglőtte az üzemanyagszállító járművet... :eek:

ibanez de bobadilla

Well-Known Member
2019. szeptember 5.
896
2 868
93

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
3 010
6 090
113
Lehet így is nézni ,de én úgy látom az átlag ukrán katona nem Zelenszkijért, vagy a nyugatért harcol hanem a hazájáért és a családjáért...

És ha 8 éven keresztűl azt propagálták volna beléjük, hogy az idegenek elrabolták a télapót és meg kell meneti, akkor most a télapóért harcolnának.
Nem kétlem hogy ők azt hiszik hogy most meg lesznek szállva, de nagyon naívnak kell ahhoz lenni.

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 818
24 179
113
Szerintem meg az ukrán hadvezetés sincs pontosan tisztában a helyzettel,de az ,hogy az ukránok meg tartják magukat az azt jelenti szerintem, hogy harcolni akarnak a hazájukért és a családjukért, részemről emelem a lapokat előttük, ugyanis bárhogy is nézi az ember Oroszország támadt rá Ukrajnára amire szerintem nincs mentség....
Nézd, az ukránok bátorságat nem kétségbe vonva, tartják magukat?
Nem tudom, az a baj, hogy kb semmi orosz infó nincs.

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 830
6 685
113

meister.proper

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 604
1 918
113
És ha 8 éven keresztűl azt propagálták volna beléjük, hogy az idegenek elrabolták a télapót és meg kell meneti, akkor most a télapóért harcolnának.
Nem kétlem hogy ők azt hiszik hogy most meg lesznek szállva, de nagyon naívnak kell ahhoz lenni.
nyolc eve varjak az orosz tamadast, itt nincs naivitas.