1. Én sokhelyről tájékozódok.
Gratulálok
2. Mit értesz élvonalbeli felszerelés alatt? T-90? Mert az már be van vetve. T-14-re ne nagyon várjál, meg a többi Armata cuccra, azok nem bevethetők, ez nyilvánvaló. Ezen kívül én mindent látok már az oroszokál, ami rendszerben van náluk: T-90, T-80, T-72. Az összes sorozatgyártott orosz harckocsi kint van. BTR-ek és BMP-k, Tigr, Mszta-SZ... Minden kint van. A Terminatorból és a TOS-ból nincs sok nekik (ezek nem tömeggyártott cuccok). Tudom, mert tájékozott vagyok benne.
Tehát, mire gondolsz?
Más nincs.
Akkor tájékozódj tovább...
Kinzsal, Szarmat, Avantgard, Cirkon, Kalibr nagyobb számban, Iskanderek...
Szerinted ennyi az orosz légierő?
Bombázók? TU csoport tagjai
Drónok
Tornadó, TOS1, stb....
3. Nyilván vannak ukrán veszteségek, igen, de az orosz veszteségek relatíve súlyosabbak. Ez az igazság, ha fáj, hanem. Az oroszok morálja nem magas, nem motiváltak, (egy része az orosz erőknek eleve sorállományú). Nem véletlenül mozgósítanak az oroszok is, hívják be a tartalékosokat, na meg ott a fehérorosz segítségkérés is. Az orosz logisztika és kommunikáció pocsék. Hiába nyomják rám majd a vicces fejeket, akkor is ez az igazság. Az orosz fegyveres erőknek nem erőssége a logisztika (régóta nem az...).
Feltételezésekre, érzelmekre alapozol... ki vonta be a lakosságot, ki darálgatja a hungarocelt a molotov koktélba, kinek nincs kb se lőszere, se sok üzemanyaga
Ki kuncsorog lőszerért, kajáért, fegyverért nyugatnak...
Az ukrán morál is változó lehet, akik megadták magukat nem annyira akartak meghalni, vagy azokra gondolsz akik együtt ücsörögnek Csernobilban az orosszal?
Az ukrán logiszika biztos sokkal jobb, ugyanabba az iskolába a jártak mint az orosz....
4. Dezinformálni dezinformál mindenki, de az oroszok hatványozottan.
Ezt megint csak úgy mondod okos arcot vágva... de a tény hogy az ismert források 99% ukrán, és le is buktak már jó sokkal
Szóval ez gyenge volt, alaptalan, és hiteltelen...
De se te se én .. majd a következő hét dönti el, hogy mi lesz....