nem, nem minden bankot kapcsolanak le, de annyit igen, hogy az megnehezitse a bankkozi kommunikaciot. szerintem ha Europa nem vesz tobb gazt az oroszoktol, es a kapacitastobbletet nem tudjak eladni masnak (lasd a Swiftproblemat) akkor ugyanott vannak, mint a venezek az olajjal.
Van más rendszer is a swiften kívül, már évek óta próbálkoznak vele közel 8-9 országa a tagja pl Kína, hát most beizzítják rendesen, ennyi lesz. Igen igazad van, egy apró különbség azért van, csak a felét tudják eladni 2-szeres áron. (az olaj ára nem csökkenőben van 1 éve hanem növekszik). Ha kimarad az EU szállítás akkor soha nem látott energiahordozó árak lesznek. (erre csak tippek vannak de könnyen lehet, hogy a mai árnak a kétszeresét is elérhetjük)
nem, nem hallgatnak arrol, hogy a kripto fele fordulhat Oo, mint Eszak-Korea, de az meg nem annyira elterjed nagy volumenhez.
Ebben most egy kicsit tévedsz szerintem, néz meg a napi volume-t. (összesített). Másrészt nem azt mondtam, hogy ezzel helyettesítik,
de köztudott, hogy nagyon jó szolgálatot tett már a közelmúltban pár országnak, mikor mozgatni kellet vagyonokat lehetőleg nem túl feltűnően.
majd kiderul, ki lotte labon magat ezzel, tippre mindenki, de ha Europa ezt bevallalja, es Putyesz meg tajtekzik, akkor valszeg neki lesz rosszabb.
Putyin tajtékozni fog az Ukrán és a nyugati média szerint, most is az teszi, már lelőtte az összes tábornokat saját kezűleg, mi több személyes áll a katyusa mögött hogy a dezertőröket észhez térítse. Hogy ideges lesz-e, nem tudom. Meglátjuk milyen nyilatkozatai lesznek. De azért azt Te is beláthatod, hogy nem ma kezdte a pályát, és hogy mit enged látatni és mi a valóság azt nem nagyon fogjuk megtudni. Öreg komcsi politikusról van szó, szerintem végigjátszották már elméletben a háború konzekvenciáit, valahogy erősen kétlem, ha a közeljövőben a nyugati média másképpen is állítja be, lenne valóság tartalma.