tényleg lehet hogy ezek közül vmelyik elintézi a vezírt egy ponton túl.Már vmelyik oligarcha fenyegetőzött, mert bukja a francia riviérán a nyaralóját.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
tényleg lehet hogy ezek közül vmelyik elintézi a vezírt egy ponton túl.Már vmelyik oligarcha fenyegetőzött, mert bukja a francia riviérán a nyaralóját.
Ezt lattam mar, irtak ukran T 64-nek is.Van egy másik szintén Sumy kép ha igaz ez egy "érdekes" történet lehetett....
Ez az atomos sztori meg olyan hogy nincs győztes csak vesztes, gondolom ezt azért még putyin is tudja, vagy kb annyi esze van mint a bajszosnak a 2. VH végén a nemzethalállal. Én hiszem hogy ennél ő értelmesebb, vagy legalább valamelyik tábornoka.
Persze azért írtam ha igaz......Ezt lattam mar, irtak ukran T 64-nek is.
Szerintem meg nem mai, ez egy regi kep lehet mert gyanus hogy lattam mar. Vigyazz vele mert ukran forras.
Nem sikerül. Egyébként kb. 500+ oldalt kell elolvasni.Te most ébredtél fel?
Olvass vissza 200 oldalt, és ha sikerül utolérned a fórumot lehet másképpen látod....
Ha Amerika belenavigálta magát az afganisztáni kudarcba, akkor nem látom hogy a kreml miért ne tudna hibázni.oroszország erejét.
Szintén a világ nagyobbik része hatalmas kettős mércét alkalmaz a világhatalmak háborús cselekedeteivel szemben.
Meg ne próbáld.. a Lipóton kötsz ki!Te most ébredtél fel?
Olvass vissza 200 oldalt, és ha sikerül utolérned a fórumot lehet másképpen látod....
Én ott látom a problémát, hogy a határok meg voltak szabva, mindenki tudta és most mindenki átlépte.te tényleg nem érted mi folyik itt....
Amúgy Zelenszkij kezdett atommal fenyegetni arról tudsz?
Tudsz róla ahogy már leírtuk, hogy atombombázók köröznek Románia és Lengyel o felett?
Akkor ki fenyeget atommal most?
Jah, atommal wazze. Na akkor aztan nem lesz gaz.Ez már nem ukrajnáról szól, amióta putyin belengedte az atomcsapást meg a Finneket és Svédeket is megfenyegette, olyan mintha rossz csatornát nézne itt néhány ember. A támadás elején mindenki visszafogta magát de mivel a ruszkik nem tudtak gyors sikert elérni ezért elkezdtek izmozni a nyugatiakkal amire mindenki rájött hogy ez így nem mehet tovább. A ruszkikat helyre kell tenni kerül amibe kerül. És helyre is lesznek rakva.
Ja kért, és fél óra múlva már a zsebében is volt igaz?Nem olvasol?
Neked is ajánlok 200 oldalt vissza....
Atomot kért hogy megvédje magát...
és állítólag piszkos bombát is reszeltek csernobilban, de ezt nem tudom megerősíteni.
na, ezt en sem hiszem el, ez nagyon gyors lenne, hacsak persze nem napalmoztak le .
Amennyi haditechnikát az ukránok már elpusztítottak ...Én tudom , hogy erre áll a pöcörőd de az első nap megmutatta mennyit ér az a játékrepülő ! Azt se tudjuk van e még BUK aktív szolgálatban és van Ukrajnában ! Gyanúson mosdatják a szerecsent Örmény felvételekkel !
ez nagyon durva...... még hogy nem hatékony a kisalegységes hadviselés? ez ma legalább a 3. video, amelyik szétkapott, bizonyitottan Orosz konvojt mutat. Ráadásul nekem úgy tűnik, hogy üzemanyag ujratöltés közben lepték meg őket, mert a tartályos Kamaz egy ilyen oszlopnak nem tagja....Ketperces video Bucha kornyekerol, V-s konvoj szetkapva
Emlékezzünk vissza, hogy február 24-e óta folytatódik Oroszország különleges katonai művelete, amelyet Vlagyimir Putyin Oroszországi Föderáció elnöke hirdetett meg Ukrajna demilitarizálása és denacifikálása céljából. A döntés a donbászi köztársaságok vezetőinek fellebbezése alapján született. Putyin hangsúlyozta, hogy Moszkva tervei között nem szerepel ukrán területek megszállása. Az Orosz Föderáció védelmi minisztériuma kijelentette, hogy az orosz hadsereg nem csap le Ukrajna városaira, a katonai infrastruktúrát nagy pontosságú eszközökkel letiltják. A polgári lakosságot semmi sem fenyegeti – biztosította a katonai osztály.„Első alkalommal finanszírozza az EU fegyverek és egyéb felszerelések vásárlását és szállítását egy veszélyben lévő ország számára” – mondta.
Nehogy aláírd így. Kárpátalja ide kell hogy tartozzon.Hol kell aláírni?