Pssszt.... Biden alszik..... Mikor felébred, Putyin akkor fekszik le.... Ezért nincs béke!Az Usákok mé vannak ennyire csendbe? Két napja nem hallottam semmi nyilatkozatot
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pssszt.... Biden alszik..... Mikor felébred, Putyin akkor fekszik le.... Ezért nincs béke!Az Usákok mé vannak ennyire csendbe? Két napja nem hallottam semmi nyilatkozatot
Jól jártak ? persze ! Hogy járt az orosz? az orosz ipar eddig is a béka segge alatt volt hát még ezek után !Csak az elmúlt 48 órában elhangzott F35 megrendelések kilátásba helyezése alapján, az Amcsiknak 3 évre előre minden gyártási kapacitásuk betelt. És ez még csak Europa.
hát, tegnap még nem volt multikulti... ők is nyugati javakért, márkákért élnek napról napra. ameddig van esély ennek az életstlusnak a folytatásért, addig ott is aláírják azokat, amelyeket alá kell (szerinted csak Szentpétervárott meg Moszkvában írták alá a 3 milliós békepetíciót?)
Ezt a humor rovatba kellett volna posztolni.A megtorlás nem marad el ! Putyinnak muszáj lesz békét köti nagyon nem állnak nyerésre ! Az ukránok a jövőt válasszák nem a 30 évvel ezelőtti szovjetuniót mert bizony az oroszok abba menetelnek .Egy lengyel magyar sereg leokkal és modern APC IFV járművekkel némi csapatlégvédelemmel szétkapná ezeket a bohócokat (oroszokat ) .
Mert hát Oroszországban sincs a csúcson a termékenységi ráta, elvileg minden embernek számítania kellene... szóval ekkora emberveszteséget ez sehol nem ér meg... szerintem...
Humor topikb, kérem..Hogy áll a háborúban álló országának gazdasága a maastrichti kritériumrendszerrel?
Ezt kellene a nyomorult ukránoknak megérteni ! A nyugatnak nem kellenek tehát háborúznak azért , hogy végül így is úgy is az Oroszokhoz tartozzanak !
Mert ők már letárgyalták Vovával , csak az EU-s idióták nem értik és még lélegeztetik a halottat !Az Usákok mé vannak ennyire csendbe? Két napja nem hallottam semmi nyilatkozatot
Leírtam mitngondolok erről, nem vagyok ilyen szempontból érintett.meg annak Centquri-nak is
Ez pl egy olyan dolog amit írtam én is. Az oroszok nem a kőbaltával vágják a fát színt. A városaik átlagban nincsenek lemaradva mögöttünk. Az pedig beza azt jelenti, hogy ott is megvan, aki nem akar penészes kenyéren élni.hát, tegnap még nem volt multikulti... ők is nyugati javakért, márkákért élnek napról napra. ameddig van esély ennek az életstlusnak a folytatásért, addig ott is aláírják azokat, amelyeket alá kell (szerinted csak Szentpétervárott meg Moszkvában írták alá a 3 milliós békepetíciót?)
Az a baj, hogy Binden szinte mindig alszik, akkor is alszik amikor ébren van....Pssszt.... Biden alszik..... Mikor felébred, Putyin akkor fekszik le.... Ezért nincs béke!
Mit mondjanak? Minden terv szerint halad. :SAz Usákok mé vannak ennyire csendbe? Két napja nem hallottam semmi nyilatkozatot
Általánosságban véve értettem, Macron tényleg a vakok között a félszemű, de nem csak az angol bigével volt gond. Vd Leyen, a németek..Az az angol külügyminiszter hölgy volt akire te gondolsz nem Macron....
nem tudom mirol beszelsz ember, Putyinnak 200k fos hadserege van, a lengyeleknek nagyobb, nincs ekkoa es plane nem tamadasra.Az oroszok rohadtul nem bohocok, gyoznek, igazabol most csak arrol van szo hogy sokan fognak meghalni kijevben vagy nagyon sokan. Nekunk rohadtul kussolnunk kell es csak forumokba irkalni ilyenkor meg twitter megosztani es nagyon remelni hogy nem keveredunk bele katonailag.A megtorlás nem marad el ! Putyinnak muszáj lesz békét köti nagyon nem állnak nyerésre ! Az ukránok a jövőt válasszák nem a 30 évvel ezelőtti szovjetuniót mert bizony az oroszok abba menetelnek .Egy lengyel magyar sereg leokkal és modern APC IFV járművekkel némi csapatlégvédelemmel szétkapná ezeket a bohócokat (oroszokat ) .
már az elején megmondták, ez nem lehet vita tárgya.Ezt kellene a nyomorult ukránoknak megérteni ! A nyugatnak nem kellenek tehát háborúznak azért , hogy végül így is úgy is az Oroszokhoz tartozzanak !