ledőlt? ezzel nem oldották meg az ukri propagandát, azt ugyanis nem tv-n keresztül közvetítettékMindemellett kiiktatták az ukrán propaganda egyik fő eszközét is (nem mellesleg elég szimbolikus húzás).
Majd építenek egy másikat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ledőlt? ezzel nem oldották meg az ukri propagandát, azt ugyanis nem tv-n keresztül közvetítettékMindemellett kiiktatták az ukrán propaganda egyik fő eszközét is (nem mellesleg elég szimbolikus húzás).
Majd építenek egy másikat.
Ide is leírom! A román-ukrán határtól 17km-re rakétatámadás volt!
és? a kígyó sziget is az ukrán határnál vanIde is leírom! A román-ukrán határtól 17km-re rakétatámadás volt!
Basszus ez tényleg csaj......Ezek után minden pilóta vele akar majd (alul, vagy felül) kötelékben repülni....Sziasztok. A mai nap ismét eseménydús volt.
A megszállók 5 gépét sikerült lelőnöm. 2 Su-35-öst rakétákkal, 2 Su-30-ast gépágyúval semlegesítettem. Miután kifogytam a lőszerből még sikerült egy Su-57-et megsemmisíteni ökleléssel.
Az én gépem is megsérült, a zuhanó géppel megcéloztam a megszállók konvoját és katapultáltam. A gép egy parancsnoki járművet talált el amiben 1 tábornok és 3 ezredes tartózkodott.
A különleges erők kimentettek és már úton vagyok az Európából kapott új szolgálati gépemhez. Folytatás következik, drukkoljatok nekem. Dicsőség a hősöknek!
Kijev Szelleme
Taran?Megérkezik Kharkovba az orosz hadsereg 2022 színes
Melyik oldalon, esetleg valami link?Ide is leírom! A román-ukrán határtól 17km-re rakétatámadás volt!
Leszenk új választások:sok volt mára a krokodilból, úgy érzem.
Janukovics mára már diszkreditálódott, semmi politikai hátországa sincsen. max egy oligarchát tudna Putyin találni egy ilyen feladatra.
a nyugat lenyelte 56-ot, szerinted amúgy ezt mennyire fogja bírni a gyomruk?
Melyik oldalon, esetleg valami link?
Na de melyik oldalon?Ide is leírom! A román-ukrán határtól 17km-re rakétatámadás volt!
Megtaláltam köszi!Melyik oldalon, esetleg valami link?
Tegnap írták az ukránok ,hogy megkapták Musktol a kert felszerelést és azt mondták, hogy a rendszer 200 megabitet tud....A starlink az USA ban kb átlagban 100 megabitet tud.
Még egyenlőre az ukrán oldalon!Na de melyik oldalon?
Azért valakik állva tapsoltak, amikor Zeli bejelentette.
nem lenne cél szerű ... csak motiváltá tenné az fehérorosz katonákat hogy támadjanak3. Annak ellenére, hogy Lukasenka támadni fog, biztosan nem támadott. Ezért ma Ukrajna bejelentette, hogy megelőző jelleggel megtámadhatja Fehéroroszországot.
4. Az Egyesült Államok azt mondta, hogy nem látják a fehérorosz csapatok koncentrációját Ukrajna megtámadására. Az Öreg kicsit korábban azt mondta, hogy 5-ről 10-re emeli a BTG-k számát az ukrán határon.
és ezt miért nekem? szerinted én demokráciát akarok?Leszenk új választások:
És azoknak, akik még nem értik a diktatúra és demokrácia közötti különbségeket, egy kis tananyag:
Bocsi , de annyira igaz
ukrán oldalon, ma hajnalban.Melyik oldalon, esetleg valami link?
Én írtam el természetesen Ukrajna állítja azt, hogy a Fehéroroszok mérnének csapást megelőző jelleggel Ukrajnára...nem lenne cél szerű ... csak motiváltá tenné az fehérorosz katonákat hogy támadjanak