Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bizony kaptak....Nem régen jelent meg az Ukrán médiában...Ursula "Der Führer" Leyen-nek?
Most adott a kis horogkeresztes állatkáinak egy raklap atgm-et, és MANPADS-ot....
Remélem a Gáspárunk figyel.....
Picit több szvasztika, és rúnák...Führer Leyen úgy megpakol minket apróssággal hogy marad suska direktben 2 század E-s Griffre....
Hát mit mondjak, Gripen mellet a Mig-29 is megy neked :Sziasztok. A mai nap ismét eseménydús volt.
A megszállók 5 gépét sikerült lelőnöm. 2 Su-35-öst rakétákkal, 2 Su-30-ast gépágyúval semlegesítettem. Miután kifogytam a lőszerből még sikerült egy Su-57-et megsemmisíteni ökleléssel.
Az én gépem is megsérült, a zuhanó géppel megcéloztam a megszállók konvoját és katapultáltam. A gép egy parancsnoki járművet talált el amiben 1 tábornok és 3 ezredes tartózkodott.
A különleges erők kimentettek és már úton vagyok az Európából kapott új szolgálati gépemhez. Folytatás következik, drukkoljatok nekem. Dicsőség a hősöknek!
Kijev Szelleme
Az fain, ha már ezeket is elhagyják...Állítólag ezt találták az ukránok, édes világ.
mi bajod a horogkeresztekkel?Ursula "Der Führer" Leyen-nek?
Most adott a kis horogkeresztes állatkáinak egy raklap atgm-et, és MANPADS-ot....
Remélem a Gáspárunk figyel.....
Picit több szvasztika, és rúnák...Führer Leyen úgy megpakol minket apróssággal hogy marad suska direktben 2 század E-s Griffre....
nem értem .. addig rendben van hogy ha lerobban/elakad akkor a személyzet nem akar ott maradni,de miért nem teszik használhatatlanná ezeket a cuccokat ?Állítólag ezt találták az ukránok, édes világ.
használni nemigen fogják tudni, szerintem, de érdekes szobor lesz belőle.Az fain, ha már ezeket is elhagyják...
Magyar. Ismerem személyesen, teljesen zakkant. Magyarországon több mint 10 ezer feljelentés van ellene, mert azt posztolta youtube-on, hogy a cigányok miatt tört ki a koronavírus járvány.Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) nyomozást indított egy YouTube-on közzétett felhívás miatt, amelyben egy illető az orosz vezetéshez fordult azzal a kéréssel, hogy indítson tüzérségi csapásokat a kárpátaljai védelmi létesítményekre.
Megállapítást nyert, hogy egy ukrán állampolgár védelmi jelentőségű objektumok földrajzi koordinátáit rögzítette és a YouTube-on terjesztette.
Lehet, hogy magyar volt a srác?
SZBU: Kárpátaljai védelmi létesítményekre kért orosz támadást egy férfi | Kárpátinfo.net
Részletekért kattintson a weboldalra!www.karpatinfo.net
Mondjuk nem mintha az oroszok nem tudnák, hogy hol vannak katonai létesítmények Kárpátalján.Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) nyomozást indított egy YouTube-on közzétett felhívás miatt, amelyben egy illető az orosz vezetéshez fordult azzal a kéréssel, hogy indítson tüzérségi csapásokat a kárpátaljai védelmi létesítményekre.
Megállapítást nyert, hogy egy ukrán állampolgár védelmi jelentőségű objektumok földrajzi koordinátáit rögzítette és a YouTube-on terjesztette.
Lehet, hogy magyar volt a srác?
SZBU: Kárpátaljai védelmi létesítményekre kért orosz támadást egy férfi | Kárpátinfo.net
Részletekért kattintson a weboldalra!www.karpatinfo.net
Én is ezt a kérdést tettem fel, megdöbbentő... Úgy tűnik, a kezelőszemélyzet tojik az egészre. Csak egy kérdés, ha ilyen sok elhagytatott orosz jármű van, és a kezelőszemélyzetük ha egyszer előkerül, akkor mi vár rájuk? Mert nekem ez dezertálásnak tűnik... Börtönt kapnak vagy mi?nem értem .. addig rendben van hogy ha lerobban/elakad akkor a személyzet nem akar ott maradni,de miért nem teszik használhatatlanná ezeket a cuccokat ?
Mi a faszom folyik ott? Sok lesz a HTK a végén! Vagy majd az ecseri fogják árulni az Ukik? Veszek 1et a kertbe dísznek!nem értem .. addig rendben van hogy ha lerobban/elakad akkor a személyzet nem akar ott maradni,de miért nem teszik használhatatlanná ezeket a cuccokat ?
Kép alapján mintha osztott lenne a szélvédője, az pedig nem MiG-29-re vall.Ez Mig-29-es pilótafülke, nem Szu-22-é. https://www.google.com/search?q=mig...KHcdrCJ4Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=660&dpr=3
Kérdés belül hogy néz ki.Én is ezt a kérdést tettem fel, megdöbbentő... Úgy tűnik, a kezelőszemélyzet tojik az egészre. Csak egy kérdés, ha ilyen sok elhagytatott orosz jármű van, és a kezelőszemélyzetük ha egyszer előkerül, akkor mi vár rájuk? Mert nekem ez dezertálásnak tűnik... Börtönt kapnak vagy mi?
Ez egy probléma....Orosz hadifoglyok. (Elavult) felszerelésük alapján nekem tartalékosoknak tűnnek...