W
Wilson
Guest
Na figyelj csak, én megadtam neked tiszteletet de úgy látom nálad kiverte a kultúra a biztosítékot, ha nem vagy képes normális hangnemben vitázni velem, akkor feleslegesen pazarlod az időt a velem való szájkaratéra mert csaplak ignora.Most tetted a hülyét vagy mi bajod van? Biden nem is az amerikaiakról beszélt ukrán propagandista. Én arról tettem be egy hírt, hogy ez a félkegyelmű mit mondott Kijev kapcsán. Te meg hetet-havat összehordtál reagálásként. Mi köze van Kijevhez az irániaknak? Ő hozta összefüggésbe a kettőt. Erre válaszolj ne nyomd az ukrán lózungokat! Engem nem hatsz meg a hülyeségeiddel. Elszaldt veled a paci. Kiestél a szerepedből ukrán propagandista. Nyomass még egy kis ukrán sci-fit!
Ami pedig Bindent illeti leírtam neked mit gondolok róla, szerintem nem való neki már az elnökösködés ez az iráni elszólás is ezt bizonyítja.
(leírom neked érthetően),simán el tudom képzelni ,hogy Binden egy demens öregember, csakhogy az a nagy különbség, hogy Bindennek nincs és nem is lehet abszolút hatalma az USA és az amerikai haderő felett ellentétben Putyinnal, tehát lehet, hogy sokszor azt sem tudja, hogy hol van de az irracionális döntéseit nem fogja végrehajtani az amerikai kormányzat hadvezetés...
UI: A személyeskedéssel nálam nem érsz el semmit mert nem megyek bele semmilyen személyeskedő kocsmai stílusú vitába, ha tudsz normális hangnemben vitázni velem akkor nagyon szívesen vitázok veled, ha nem akkor ignora teszlek, nem miattad hanem miattam, és ez nem fenyegetés hanem csak szimplán egy közlés ami a te időded és energiádat is megspórolja.......