Kérlek nézz ennek utána, hogy a holodomor pontosan kiknek is a műve.holodomor es testvernep. rohadtul nem kene ilyen teso senkinek sem.
Van irodalma és még csak nem is konteós téma.
Hint: nem a "zoroszok" voltak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérlek nézz ennek utána, hogy a holodomor pontosan kiknek is a műve.holodomor es testvernep. rohadtul nem kene ilyen teso senkinek sem.
A kamionosok ilyennel csapatnának, Trüdót is pelenkázni kéne.USA -ba is szállítanak? Rendelsz párezret és kész invázió ...
Az nem a Mirja volt, kint egett valami teherauto a hangar elott. Ha a Mirja egne, leolvadna a hangarteto. Hajtomuvezesen volt, szerintem nafta nem volt benn, ugy nehezebben gyullad be szvsz.Legyen ,igaza de a délután a netre kikerült videón nagyon úgy tűnik, hogy a Mirja égett...
boki már kezdtél örülniJogos. Ez a kép még a tavalyi Rovini hadgyakorlatokon készült ahová Zelenszkij is ellátogatott
ha már ennyire csereberélik a cuccokat .. megtehették volna háborúzás nélkül is
Na igen innen nézve a híreket az Ukránok sem akartak engedni a 8-ból.én nem most kezdtem ezen rugózni mint te, de a dombaszban elkövetett és az Odessai vérengzés után nem tudok sajnálni egy Ukrán nácit sem, sem a névleges támogatókat sem, a nyelv törvény és a nemzetiségünket ért támadások miatt meg úgy érzem megérdemlik, megdolgoztak érte.
Mivel sajnos meghaltak, már nem fog kiderülni....Jah, persze. A felállított barikád mögött három méterrel. Mit akartak ott csinálni? Megnézni hogy szúrós-e?
Csak napi két ilyen poszt a kapacitásom......semmi gond, még vagy hatvanan meg fogják ugyanezt írni, ha mind a hatvannak megírod ugyanezt, 10 doboz Budovskét kapsz
Vlagyimirovicsnak valószínűleg menőbb drogjai vannakPutyin se sokkal többet… valószínűleg.
erről volt már video is, egy idősebb tag hangján közvetítve a látottakat ... tegnap, ha jó emléxem"Harcok során megölt orosz katonák holttestei fekszenek a síneken Irpin városban, Kijev mellett 2022. március 03."
Még jó hogy képeket és a helyet is megadták, még véletlenül sem lesz benne a holnapi hírekben egy nagy lyukkal a közepén ahol az Iszkander benézett.ha már ennyire csereberélik a cuccokat .. megtehették volna háborúzás nélkül is
De! Putykó bejelentette, hogy egész Ukrajna kell neki, de nem kell sietned, ha akarsz majd a ruszkiknak integetni a határon, mert itt a többieket hidegen hagyta, lesz hely az első sorban... De sztem a hadügyben már erősen morfondíroznak, hol lesz sürgős dolguk.Ma sem mulasztottam el semmit, úgy tünik.
Ahha és a katonák vállán miért van ukrán zászló, saját maguktól zsákmányolták?
ez a térkép nem jő. régi/ nagyon nem ez már a valóságSírok
Btw mai nap a ching-ching hírekből:
Kherson occupied, Kharkov still has sporadic fighting
Mariupol completely cut off, Azov batallion faces destruction
Putin claims 'special operation' to be going "according to plan"
64km convoy hasn't been moving for some time
2nd round of talks ends, agreement on establishing civilian corridors
Georgia submits bid to join EU
Saudi Arabia considers reducing investments in the US and increasing in China
Ruble falls to record low; an unprecedented 108 Rubles for 1 USD
16.000 volunteers arrive to Ukraine
Romania starts census for men aged 20-35, no draft yet
Estonian cargo ship sinks after blast in Black Sea
Russian cats banned
Akárhogy nézem, 1 hét alatt ország negyede elesett.
Szerintem meg ne innen mondjuk meg, hogy mit akarjanak az ukránok.
Tudják maguk is, hogy a nyugathoz akarnak-e közeledni.
Ott nem elcsalt választáson került elnöki székbe Z. Lehet persze röhögni, de attól még tény.
Parkinson miatt szteroid kezelést kap… látszik arcán/fején, a puffandás ahogy a sejt membránon kívüli viz felgyűlik mint mellékhatás.+egyébVlagyimirovicsnak valószínűleg menőbb drogjai vannak
A történelem ismétli önmagát a harkovi harckocsi gyárban az elfogott, elhagyott orosz harcjárműveket, az ukránok megjavítják,helyreállítják....Ha körbenéznek a sarkokban szerintem még találnak pár T-34t is.....
Ahhoz a konklúzióhoz érkeztem meg lassan, hogy egyszerűen nincs elég embere az oroszoknak ukrajnában.Utólag mindig okos az ember, de nagyon sok mindent nem tudunk, mondok neked egy nagyon fontos dolgot, tudja-e bárki, hogy az orosz szárazföldi haderő logisztikai képességei,szervezetei szervezettsége, kapacitása kepes-e egy ekkora hadművelet(ne felejtsd el ezek az alakulatok harcolnak,nem hadgyakorlatról van szó)megfelelő támogatására úgy, hogy ellőtte egyszer sem volt letesztelve ekkora terhelésre....
Na ezeket a képeket nézve mondom, hogy nagyon úgy tűnik revideálnom kell az elképzeléseimet,az OF fegyveres erőinek kapacitását illetően.
Ilyen nincs, ez irracionális....
Az hogy ütegszinten van a "susnyásban" hagyva a nehéztech, ráadásul nem az olcsó fajta mindenesetre bizarr....
Azon gondolkodom ezzel hogy számol el az ütegpk?
Nem tudom mi volt a parancs, de az hogy oszlopban vágtáznak be a deszantosok gépen ülve,egy ismeretlen ellenséges városba, számomra érthetetlen...persze SOF az bárhol odacsaphat de akkor is...50 méteres minimum távköz a gépek között? Pont az ilyen egykupacba döglés elekerülése végett....
Felderítés? Oszlop biztosítás?
Gyarapszik a megmagyarázhatatlan dolgok száma.
Ezeket mondjuk itt páran a művelet második napja óta, de el lettünk hordva mindennek, az egyértelmű orosz veszteségek meg ukránnak...Akkor sem menthető hogy így otthagyjanak depózva ilyen kaliberű eszközöket....
Őrzés nélkül ráadásul.
Ahogy nem tudom milyen parancsnak kell elhangzani ahhoz hogy úgy menjek be egy városba, ahogy bementek VDV- sek akiket lemészároltak.
Ezek irracionális dolgok. Ez nem logisztika hiányát feltételezi, hanem dilettanizmust.
Azért nem ilyen hatékony a tüzérség. Ha beásod magad vagy jó fedezéket találsz, töredéke kárt fog okozni.Valahogy nem fér a fejembe, hogy ha megsoroznak egy ukrán csapatot, abból csak 1-2 emberke búcsúzik el.