Inkább röviden ismertesd, ugyanis nem lehet megnyitni!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább röviden ismertesd, ugyanis nem lehet megnyitni!
Ennyi.Szerintem azzal nincs baj ha eljut hozzánk a valóság csak ne örvendezzen egyik fél se amikor erre reagál!
Parancsnokságuk otthagyta őket, 15 katona, abból már van halott is, akiket azzal bíztak meg , hogy AK-val állítsák meg az orosz tankokat. Erdőben bujkálnak.Inkább röviden ismertesd, ugyanis nem lehet megnyitni!
Ennyit a müholdakról, ahonnan "ujsâgcikkeket is el lehet olvasni".Most jött, ez válasz az ukrán felhívásra.
Információ Ukrajna lakosainak és katonáinak!
" Ha Ön Ukrajna valamelyik városának polgári lakosa, a teljes névtelenség garanciája mellett elküldhet nekünk minden információt az ukrán fegyveres erők, a nemzeti zászlóaljak és csapatok elhelyezkedéséről, mozgásáról, valamint olyan információkat, amelyek hozzájárulnak a különleges művelet gyors befejezését!
Ha az Ön által megjelölt Ukrán Fegyveres Erők telephelye közelében civilek tartózkodnak, kérjük, a civilek biztonsága érdekében jelezzék, milyen messze vannak a katonaságtól. Az adatok részünkre történő átadása után jobb, ha fedezékbe vonul szeretteivel.
Minden információt közvetlenül továbbítunk az Orosz Fegyveres Erőknek a teljes anonimitás garantálása érdekében!!!
• Ha Ön Ukrajna katonája és le akarja tenni a fegyvert, akkor is felveheti velünk a kapcsolatot, és békés átmenetet biztosítunk egy biztonságos helyre, és az ellenségeskedés befejezése után büntetőjogi felelősségre vonás nélkül hazaengedjük , a családjuk és barátaik közé. "
EZ az elemzés, ahogy említettem volt. Nem a vonlineHát a Válasz online elfogultságát kétségbe vonni merész állítás!
Nekik van műhódjuk is, nem?Ennyit a müholdakról, ahonnan "ujsâgcikkeket is el lehet olvasni".
ezen csodálkoztam én is hiszen ömlik a cucc az ukránokhoz,és nem fekete Afrikából viszikHivatalosan a tagállamok és az EU küldi.
ABC news riportere Moszkva alatt. Eléggé meglepődött az orosz emberek által adott válaszokra.
Kijev szelleme.
Ebbol mem lesz.
Csak össze ne keverjék Budapesttel, ahogy szokták...Bukarestet fogják bombázni.
Boki már a sokadik nézhetetlen VK-s videó
Egyre nagyobb bajban vannak a ruszkik.Most jött, ez válasz az ukrán felhívásra.
Információ Ukrajna lakosainak és katonáinak!
" Ha Ön Ukrajna valamelyik városának polgári lakosa, a teljes névtelenség garanciája mellett elküldhet nekünk minden információt az ukrán fegyveres erők, a nemzeti zászlóaljak és csapatok elhelyezkedéséről, mozgásáról, valamint olyan információkat, amelyek hozzájárulnak a különleges művelet gyors befejezését!
Ha az Ön által megjelölt Ukrán Fegyveres Erők telephelye közelében civilek tartózkodnak, kérjük, a civilek biztonsága érdekében jelezzék, milyen messze vannak a katonaságtól. Az adatok részünkre történő átadása után jobb, ha fedezékbe vonul szeretteivel.
Minden információt közvetlenül továbbítunk az Orosz Fegyveres Erőknek a teljes anonimitás garantálása érdekében!!!
• Ha Ön Ukrajna katonája és le akarja tenni a fegyvert, akkor is felveheti velünk a kapcsolatot, és békés átmenetet biztosítunk egy biztonságos helyre, és az ellenségeskedés befejezése után büntetőjogi felelősségre vonás nélkül hazaengedjük , a családjuk és barátaik közé. "
Ezt értem és meg is vetem. Sajnos rengeteg beteg ember van.Ha megnézed a halottakat bemutató videó alatt ismétlődő sírva röhögös smile bol indultunk….
Dehogynem bukhat nagyobbat. Ha ebből ő vesztesen jön ki azzal aláírta a saját halálos ítéletét.Nem vagyok nagy katonai, biztonság politikai szakértő, de putyinnak ha ezt végig akarja csinálni muszáj lesz erőt mutatni, nem kívánom meg nem is akarom, de kétség kívül porig kell romboljon több települést kisebb várost, még több precíz rakétát halál pontosan célba juttatni,hogy legalább az egyszeri ukrán állam polgárnak ne jusson eszébe koktélokat dobálni, lánctalp elé feküdni és hasonlók.
Egyszerűen már lassan nem lesz más választása, szankciók maradnak meg lesznek is, bukni már nem bukhat nagyobbat,és csak így tud nyerni, már ha ez nevezhető annak.