Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
elhagyott ukrán bázis...Hat ez meg mi ez?
Szomorú ha így gondolod...es? ha elfogtak, elfogtak.
Lefordítva...Неофициальный Безсонов
Теперь, укры, когда увидите этот шеврон в бинокль, просто бегите. Бросайте всё и драпайте. Эти парни с вами церемониться и либеральничать точно не будут. Слава Спарте! Слава её героическим бойцам!t.me
A mai gazemberségért nincs kegyelem.
Einstand .Hat ez meg mi ez?
És abból is a gagyibb .A hölgy kezében lévő eszköz egy hobbi (vadászati) célú infra, Belorusz gyártmány.
mi történt,milyen előzményekre utalt ? Sajnos lemaradtam ..a mai napi genyes cselekedet után nincs kegyelem a Sparta részéről az ukri katonáknak.
Egy nèmet újsâgban ( Tichys Einblick) van egy kép, ahol ugyanez a katona segiti vinni ugyanezt a babakocsit. A szöveg hozzá: Ukrân katona segiti a civileket Kievben."
Megölték a parancsnokukat.mi történt,milyen előzményekre utalt ? Sajnos lemaradtam ..
Azért szerintem ne essünk át a ló másik oldalára, ha veszít pár gépet az orosz légierő az meg nem jelenti azt, hogy már temetni kellene.Az USA is veszített el gépeket az utolsó 30-40 év háborúiban..Hát az orosz légierő mai produkcióját elnézve valójában nincs is szükség no-fly zone-ra
Tudom mivel bár nem vadászom de érdekel a vadászat és a hozzá tartozó eszközök is,az én hozzászólásom nem a képnek hanem részben a szövegnek szólt....A hölgy kezében lévő eszköz egy hobbi (vadászati) célú infra, Belorusz gyártmány.
Az mi is volt?a mai napi genyes cselekedet után nincs kegyelem a Sparta részéről az ukri katonáknak.
Ez nem neked szólt. Csak próbálom húzni egyesek agyátAzért szerintem ne essünk át a ló másik oldalára, ha veszít pár gépet az orosz légierő az meg nem jelenti azt, hogy már temetni kellene.Az USA is veszített el gépeket az utolsó 30-40 év háborúiban..
Ehhez lásd hsz 84081
ezt a nemetek nem lepik meg ongol lenne, jelen helyz