Hadifogjok?És annak mi értelme lenne? Mi az amit ennyi thgk-val lehet csak elvinni és már most el kell indítani, nem szabad megvárni vele a város bevételét?
Akár ez is lehet mögötte, de én egyenlőre nem látom a logikáját.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hadifogjok?És annak mi értelme lenne? Mi az amit ennyi thgk-val lehet csak elvinni és már most el kell indítani, nem szabad megvárni vele a város bevételét?
Akár ez is lehet mögötte, de én egyenlőre nem látom a logikáját.
Ahhoz képest hogy üzleti szférában vagy nem nagyon látsz előre.....
"Mocskos Ruszkik!"......
Az euro-forint meg 38x-en van, a gyárak állnak le, akadozik a bankszektor szolgáltatása.....
Stuttgart, Göppingen, Brema ,stb már leállt.....
Jó lesz ez mindenkinek.....
Nem megbeszélni kell,nem, hanem arcoskodni, amperkodni, megalázni....
Szerintem lassan jöhetsz befelé Te is, igaz itt nem lesz 7 számjegyű fizu, céges autó igen, BTR 80.....
Mikor mondtam én ilyet?"Mocskos Ruszkik!"......
Civilek mentését intézték Volnovakhaban....
Jaj istenem De komolyan...ő volt aki meghalt? A Sparta új parancsnoka??? Nagyon szimpatikus srác...Motorolával kezdett...emlékszem rá 14-15-ből Miatta pipultak be??? Hogy történt??? Isten nyugosztalja őt is... := Nagyon sajnálom
Mindegy, csak meneteljen....Még lehet itthon 7 számjegyű fizu, csak annyit fog érni, mint ma a 6 számjegyű...
Lehet ezt a szöveget írták meg neki mára. Annyira nem maradhatott hoppon, ha eddig sem volt semmibe beleszólása, odeatették egy bábnak, és eljátszatták vele, amire épp szükségük volt.De nem akarja megérteni, hogy hoppon maradt és hülyére vették...
egy kis töri nem ártott volna a komikusnak.. az usa mindig mindenkit cserben hagy.Egyre jobban kétségbe van esve
Az ENSZ nagykövetet is kibaszták? Anélkül hogy tud részt venni a gyűléseken meg vetozni?A teljes orosz Ensz kuldottseget kivagtak?
Akkor most képzeld el, hogy 16 flottahordozó, 30 csatahajóval, és a szükséges és arányos kísérőhajókkal ott parkol Washington mellett...
A teljes orosz Ensz kuldottseget kivagtak?
Nem sok az ehhez? 64 km tömött sorokban, megbecsülni sem tudom mennyi embert tudnának elvinni.Hadifogjok?
Idézőjelbe van téve....Mikor mondtam én ilyet?
Először lepolitikusozol, aztán meg olyat adsz a számba, amit sose mondtam.
Nincs bajom az oroszokkal, de ezért a mostani húzásukért (Ukrajna lerohanásáért) hadd ne kelljen itt, egy szabad országban a nyilvánosság előtt kötelező jelleggel az üllepüket nyalnom, még verbálisan se.
Sajnálom ha ez a te világnézeteddel nem összeegyeztethető.
Ha ez az ára annak, hogy ne mi legyünk a következők az oroszok listáján, vállalom. Annyit megér egy szabad és szuverén Magyarország. Nektek úgy látszik nem.Még lehet itthon 7 számjegyű fizu, csak annyit fog érni, mint ma a 6 számjegyű...
Az ukránok is ugyanúgy ott voltak, meg 56-ban is.de voltak itt már oroszok 45 évig, és hát az azért nem volt olyan kurva jó a magyarok többségének
A fizetés reálértéke 2015 körül érte el az 1985ös szintet.Ha ez az ára annak, hogy ne mi legyünk a következők az oroszok listáján, vállalom. Annyit megér egy szabad és szuverén Magyarország. Nektek úgy látszik nem.
Én nem tudom, ti hány évesek vagytok, de voltak itt már oroszok 45 évig, és hát az azért nem volt olyan kurva jó a magyarok többségének. Csak Kádárnak meg a sleppjének.
Ékes példája annak, hogy képesek mást jobban gyűlölni annál, mint amennyire magukat szeretni tudják.Azért elég tökös fickók, el kell hogy ismerd. A világ egyik legerősebb haderejével veszik fel a harcot úgy, hogy nem győzhetnek. És biztos vagyok benne, hogy ezt ők is tudják. Hány olyan népet ismersz, akik ezt bevállalnák a lengyeleken kívül itt a környéken?
No meg egy ici picit több az erdő, hegy, a potenciális lesállás. Nehezebb terep mint a sivatag.Ukrajna kb 1,5x akkora mint Irak.
Hâny embert, mennyi eszközt hasznâlt az US ott?