T
Törölt tag
Guest
annyira azért nem, ha még a svéd légtér megsértésére is fussa nekik mindezzel egyidőben.
Igazából az évente minimum 2-3 szor előfordul mikor későn fordulnak el a kikísért amerikai kémrepülő mellől...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
annyira azért nem, ha még a svéd légtér megsértésére is fussa nekik mindezzel egyidőben.
Mi lenne? Megtanulsz magyarul, aztán újra próbálkozol!Nagy orosz repülés, helikopterek, repülők ma zuhannak, mint a legyek, mi lesz)?
Oroszország most is erős, de az orosz haderő a rendelkezésre álló erőforrásait nem megfelelő hatékonysággal és átgondoltsággal használja föl.Viszont azon meglepődtem, hogy mennyire erősnek gondoltuk sokan Oroszországot és most ez nem látszik... viszont úgy tűnik, hogy Ukrajnát pedig nagyon alábecsültük.
Nem tudom Kivülröl. Csak arra akartam râmutatni, hogy az Ukrajna ellen felvonultatott orosz erö csak töredèke annak, amit az amik felâllitottak Irak ellen. A végeredmény mégsem kétsèges.
Viszont ha a mai nap ilyen jól fotódokumentált, akkor adja magát a kérdés, hogy miért nincsenek fotók a háború kezdetetétől lelőtt nagyjából 40 orosz repülőgép és 40 orosz helikopter kb. kétharmadáról. Vagy a legalább pilótákról.
Csak mert ez a 40+40 gép volt a hivatalos az ukrán állítás tegnappal bezárólag. Élek a gyanúval hogy egy jelentős részük kamu.
Mondjuk ettől függetlenül azért ez jelentős veszteség még így is.
Kiváncsi lennék a bevetésszámra.
A mellette lévő is. Ő lesz a következő?Agyonlőtték az ukránok hazaárulás miatt a békedelegációjuk egyik tagját
Na, jobban megnezve a kepet, tisztan latszik, hogy valoban arulo volt. Nezzetek meg, O volt egyedul oltonyben a kuldottsegbol. Nem csoda, hogy agyonlottek. Egy ilyen embert, aki rendesen feloltozik a targyalashoz, ccc...
![]()
https://www.origo.hu/itthon/2022030...as-miatt-a-bekedelegaciojuk-egyik-tagjat.html
Bocs ezt benéztem. A mai lelövéseket taglaló cikk szövegében volt egy link, azt hittem ez a magyarázat az elmúlt napokban talál Szu-34 darabokra, a dátumot meg nem néztem.Ha ez igaz akkor megvan az anomália a Szu-34 vezérsíkkal és a Szu-27 kabinnal (2. nap lekaptak egy sajátot az ukrik Kijev felett).
NVM, most néztem, hogy 2019-es hír...
Nem azért, de ez szerintem iszonyú amatőr dolog. Van valamilyen taktikai előnyt biztosító eszközöd, és közösségi médián megosztod, hogy mennyire örülsz neki.Mert nagy vadakra folyik a vadászat:
2003-ban mindet szőnyegbombáztak a levegőből, nem volt ott szempont semmilyen infrastruktúra vagy élet megmentése. Ukrajnában meg épp hogy nem akarják lenullázni az országot meg a lakosságot, nem Groznijt akarják újra eljátszani.2003ban az amik vesztesége: 172fő volt. Egyértelműen fő prioritás volt a minnél kissebb veszteség.
Oroszoknál én erre semmi priot nem látok.
Az egyik államnak számít az állampolgárjainak az élete. Hogy az anyák ne nyomorodjanak bele abba, hogy elvesztik a fiukat. Az Oroszok szarnak erre. Sokat elmond a két államról ezen hozzáállás.
Jaja, mint ahogy az '56-os forradalmár arcok. Ők is inkább hazamehettek volna, mint hogy szétlövessék magukat meg a várost.Ékes példája annak, hogy képesek mást jobban gyűlölni annál, mint amennyire magukat szeretni tudják.
tök jó, hogy a svéd légtér mellett akkora a fölös kapacitás, hogy simán bereptetnek egy négygépes köteléket, ahol meg éles a helyzet, ott meg ezek szerint nincs akkora kapacitás, amekkora kellene.Az nem jelent semmit, hogy megsértették a svéd légteret, főleg nem ,hogy mekkora kapacitása van az orosz légierőnek, hiszen azok az orosz gépek az orosz légteret védő vadászgépek voltak....
2+6 hónap - remélem ez idő alatt véget ér ez az ámokfutás.Megfosztják a magyar kettős állampolgárokat ukrán tisztségeiktől
Komoly csapást jelent a kárpátaljai magyarságra az a csütörtökön kihirdetett elnöki rendelet, amely megtilt mindennemű hivatalviselést Ukrajnában a kettős állampolgárok számára.
SEM PÁRTOK TAGJAI, SEM ÁLLAMI VÁLLALATOK VEZETŐI NEM LEHETNEK AMELLETT, HOGY ÁLLAMI ÉS ÖNKORMÁNYZATI POZÍCIÓIKRÓL IS LE KELL MONDANIUK.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön bejelentett rendelete értelmében két hónapon belül felmérik a kettős állampolgárok számát, majd a felmérés elemzését követően hat hónap áll rendelkezésre a kettős állampolgárok állami és politikai szerepvállalását tiltó tervezetek benyújtására – írta meg a Telex a kárpátalja.ma hírére hivatkozva.
Az elnöki rendelet indoklása szerint arra törekednek, hogy megakadályozzák a kettős állampolgárokat az Ukrajna belügyeibe való beavatkozási szándékukban, ezzel védve az állam függetlenségét, szuverenitását és területi egységét.
Azoknak fizetni kell, Karabahban is zugolodtak a keves penz miatt.Nah, Idblibben igen komoly társaságok vannak érdekes specializációkkal pl. Xemati Alban.
Én ezzel egyet is értek maximálisan. Egy szóval sem mondtam, hogy helyesnek tartom, amit tesznek. Csak elismerem, hogy nem egy olyan beszari társaság, mint ahogy ezt sokan itt láttatni akarják.Én jobban elismerem azt, ha valaki reálisan felméri az erejét, viszonyrendszerét, és ezzel a belátással cselekszik. És nem teszi kockára emberek életét, környezete épségét. Így is van sok olyan hatás, ami előre nem látható. De ami látható. Én életpárti vagyok. Aki szegény, az még lehet gazdag, de a halottnak erre semmi esélye.
Na jó azért ne mosdassuk az amerikaiakat se. Ha nem akarják, hogy meghaljanak a fiaik, akkor Irak helyett menjenek Idahoba, háború helyett gyakorlatozni.2003ban az amik vesztesége: 172fő volt. Egyértelműen fő prioritás volt a minnél kissebb veszteség.
Oroszoknál én erre semmi priot nem látok.
Az egyik államnak számít az állampolgárjainak az élete. Hogy az anyák ne nyomorodjanak bele abba, hogy elvesztik a fiukat. Az Oroszok szarnak erre. Sokat elmond a két államról ezen hozzáállás.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..