Enyhe off: Bede, meg a Vadhajtások irrelevánsnak számítanak bármiben, ami nem a "központ" által továbbított vagy engedélyezett információk közlését jelenti. Bede egy ostoba barom, mégpedig abból az irritáló "fajtából", amellyel szemben az ember keze ökölbe szorul... Mindig is ellenszenvvel viseltettem iránta, meg a Vadhatások iránt (vannak azért valamivel normálisabb kormányhoz közeli médiumok).
teljes off:
Személyesen ismertem Bedét régebben, még a Fradi táborban, SRK és az utáni időszakban, kubatovi "összeütésig", meggyőződésből írja amit ír, ha utasítást kapna az lenne a vadhajtások vége.
Lehet, hogy ír, megoszt marhaságot, mint itt minden második ember, túl is tolja, de ha találkoznál vele azt látnád, hogy élőben is ilyen....
Pont olyan neurotikus, mint Hadházy, viszont egy örökmozgó, tiszta szívű gyerek.
Nem kell ismeretlenül a politikai meggyőződésednek megfelelően dobálni valakit, csak mert nem tetszik.
Csak szólok, mikor a Fradi pályán fotózott, az akkori ellenzékiek azzal vádolták, hogy Kuncze által vezetett belügynek fotózik, hogy feldobja nekik az embereket. Akkor, az akkori ellenzéknek az volt a mantra, akik most a kormány.
Igy változik a világ. Ez sem igaz, az sem.
Mondom ezt úgy, hogy kitiltott vagyok a vadhajtásokról....