Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok, értem, de ez nem paradoxon?"Címlapkép: A Zaporizzsja Atomerőmű hűtőtornyai Enerhodarban. Illusztráció. Forrás: Getty Images"
Instant seggbekuki!!!
Bemész a harlembe egy white power feliratú pólóval... vs Z betűs autóval autókázol és parkolsz egy olyan országban amin 10 ezrével haladnak át menekültek, akik ugyanezen logos tankok elől menekülnek... a ti választásaitok, vállaljátok a következményeit/legyetek felkészülve rájuk/ne csodálkozzatok.
Honnan lövik ezeket? Hajórol?
mindig ugyanazt a lelövést mutatják...
az még mindig holland...
az ott magyar zaszlo jobbszelen?
akkor hadviselő felek lettunk
az keresztben sávosSzerintem francia.
péntekig hóesét jeleznek Kijev környékére. ne lepődj meg havas textúrákon.Ennek megfelelően ez egy régebbi esett.
És egy sámánbotot dugjon a seggébe közben! Anélkül érvénytelen az egész.De csak ha visz sámándobot is, és bekeni magát turulvérrel.
Egyébként nem működik.
Basszus, hogy lehet egyaltalan felfegyverkezve? Mar magaban ez buntetesi tetel. Az ukrajnabol bejovo menekulteket nem ellenorzik, van-e naluk fegyver???? :O :OMAGYARORSZÁGON MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍT A SAJÁT TULAJDONÚ GÉPJÁRMŰVÉN.
Egy 1. idegen országból érkező férfi 2. felfegyverkezve 3. tettlegességre vetemedik 4. Magyarország területén 5. politikai indíttatással 6. megfélemlítés céljával.
Erre még a terrorizmust is rá lehet húzni.
Ez az engedjük be a Nato eröket, de csak a Dunántúlra, mert mégsem tudjuk megvédeni magunkat ez valami rém hiteltelenné tette OV-t. A semlegességre törekvése jobban bejött. Ausztria ma már be is jelentette, hogy ő aztán nagyon független marad. Takarózik velünk.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ezek a hírek mikor érnek el a magasságos nyugatig ?! Meg azért az külön fincsi, hogy ha fizetsz mocskos sokat, akkor azért kivisz a taxi !Hát ezért tanultak az ukrán anyácska emlőjén? Ilyen hálátlan egy népséget.
Nem, de elég érdekesen közelíti meg a mostani konfliktust.kár, hogy nem a 444.hu-t
ez harcunk.info?
lengyelből jött, és BOT volt a fegyver. ha kővel támadsz egy magyar teknősre, akkor az is felfegyverkezve támadás.Basszus, hogy lehet egyaltalan felfegyverkezve? Mar magaban ez buntetesi tetel. Az ukrajnabol bejovo menekulteket nem ellenorzik, van-e naluk fegyver???? :O :O
Az elmult években több orosz cikket olvastam arról, hogy az MLRS jó partvédelemre, akár rephordozót is el lehet vele süllyeszteni..
Lehetett szerencsejuk, de pont Graddal eltalalni egy kis hajot.....?? Nem egy precizios fegyver.
Ekkora balfaszok.
Én pont ma reggel tankoltam 540-ért (OMV, 100)Asszem most elugrok telenyomom a kocsit, ki tudja mikor záródik el a 480ft os benzin csapja.