Nem hiszem. A nyugat egész arcoskodása arra épül, hogy Putyin nem meri használni az atomot. Meg kellene mutatnia, hogy ez nem így van. Utána már lehetne tárgyalni.Neked megsérült az agyad.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem hiszem. A nyugat egész arcoskodása arra épül, hogy Putyin nem meri használni az atomot. Meg kellene mutatnia, hogy ez nem így van. Utána már lehetne tárgyalni.Neked megsérült az agyad.
Titkos CIA börtönök sem voltak Litvániában és Romániában. Csak valamiért hogy-hogy nem, pont ezért ítélte el eme két a" demokrácia éltanulóját" Emberi Jogok Európai Bírósága 2018- van.Orosz propaganda toposza, valójában nem léteznek ezek az amerikai biolaborok, de a rémképük a legtöbb oroszországgal határos országban előkerült. Legutóbb Kazahsztán esetében, ha jól emlékszem. Egyfajta fasisztázás, része az ellenség pocskondiázásának feléjük.
Vajon az Eu hal le teljesen vagy az orosz foglalja el elobb Ukrajnat? Lassan kezdhetnek rimankodni Putyinnak hogy mozogjanak mar.A német kancellár szerint az EU energiaszükséglete nem biztosítható az orosz import nélkül
Olaf Scholz szerint
Biztos?Biztos, hogy baromság.
CIA börtönök a volt VSZ. tagországokban? Tán nem volt törvénytelen?Férfinemiszervség. Könyörgöm, egy törvénytelen cselekedetet kéne titkolni, nem kivinni megbízhatatlan környezetbe külföldiekkel... Mér nem indítunk már kémműhódat is akkor szojúzzal?
Umad!Nem hiszem. A nyugat egész arcoskodása arra épül, hogy Putyin nem meri használni az atomot. Meg kellene mutatnia, hogy ez nem így van. Utána már lehetne tárgyalni.
Na ezt adja le a magyar media ha meri. Itt meg babusgatjuk oket meg dirigalhat nekunk a nagykovetuk, meg terrorizalhatjak a magyart a benzinkuton. Ez var ott meg itt is mindenkire ha nem tudja kimondani hogy kerek kenyer." A mi nagyon Magyarunk"....
Ott ki nem fosztogat? Fent van a riport, ha egy betut tevedsz mar kem vagy, es isten irgalmazzon neked. Es ezek a mocskok jonnek az Eu-ba!Fosztogató. Napokkal ezelőtt bevezették a verést ellenük, rengeteg videó van róla.
Állam?Szerintem fordítva ülsz a lovon... A szabadköművesállam felel az egész konfliktusért:
„Az USA legfontosabb érdeke az elmúlt 100 évben, az 1. és 2. világháborúban, valamint a hidegháborúban abban állt, hogy Németország és Oroszország viszonya hogyan alakul. Mert ha ezek az érdekek összefonódnak, akkor ez lenne az egyedüli hatalom a világon, amely ránk nézve veszélyt jelentene. A mi legfontosabb érdekünk, hogy ez az eset ne következzen be.”
George Friedman(Stratfor) 2015. február 3
Az nem annyi a hírekben 17,000 ATGM és 2 vagy 3000 Manpads illetve azokhoz való rakéta szerepel...Én költöi túlzâsnak tartom a hireket a 20000 manpadról.
Ugy dereng nekem, hogy az US azért tart laborokat külföldön, mert ott olyan kutatâsokat folytatatnak, amiket otthon nekik nem szabad.30 biolabor, amelyet a Pentagon rendelt meg Ukrajnában - orosz védelmi minisztérium
30 Biolabs That Were Commissioned by Pentagon Were Formed in Ukraine – Russian MoD
According to the head of the Russian Armed Forces' Nuclear, Biological, and Chemical Protection Troops, the laboratories in Lvov were conducting work with infectious agents of plague, anthrax, and brucellosis, while the labs in Kharkov and...sputniknews.com
több képen lehetett látni, hogy egyébként a fehér festék megmarad a legtöbbször az égés alatt. ez pedig nem porrá égett járművek, csak kiégtek.
persze lehet hinni a szemünknek, meg a tudatunknak, de ha nem megy, akkor nagyítsd ki a mobilodon a fotot.
Reggel már volt. Semmi bizonyíték. Sztem csak heggesztenek.
Max közvetve, mi meg a népek krisztusa, a Lengyelek mindig áldozatok, a franciák csak jót akartak, a németek mind csak kényszerből szavaztak Hitlerre stb. Fogadjuk el, hogy senki se szívesen ismeri el, ha balfasz. Amíg ez ártalmatlan, addig had tegye.Jah, és a Lenin atomerűmű IV blokkja a CIA mesterkedése miatt pukkant el...
Hanem hanyadik?Én nem tudom milyen műsort nézel, de épp Oroszország támad meg egy országot és ez még csak nem is az első eset.
A nato-nak meg esze ágába se volna megtámadni Oroszországot.
Honnan tudod?A legelején még talán igaz volt, hogy a lakosságot is kímélni akarták, de ezzel egyre jobban kezdenek felhagyni.
A lakosság úgy néz ki nem akar felszabadulni a "nácik" alól. Az oroszok meg hagyományosan a városok porig rombolásához értenek, nem a precizitás az erősségük.
Én ezt nem értem. Valaki tudja miért nem csapták szét ezeket a szállítmányokat?
Az összszám ( mindegy mi...) szerintem nagyotmondás.Az nem annyi a hírekben 17,000 ATGM és 2 vagy 3000 Manpads illetve azokhoz való rakéta szerepel...
ha nem tévedek nagyot, akkor a KPVT esetében, 130-150 hosszabb sorozatot követően illik csövet cserélni ....