Zsö szví orosz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zsö szví orosz.
Komment: "Ugye ez most vicc?Tudjuk hogy oda van szerkesztve De nagyon jó felüdülés időnként.
Komolyan?Tudjuk hogy oda van szerkesztve De nagyon jó felüdülés időnként.
Én? Na, akkor veszítenénk igazán, felmérve a harckészségemet.es? te nem akarsz harcolni?
Én orosz vagyok, orosz, orosz! Orosz vagyok!
A lengyelek igen, mert ott nem lopták el a EUs pénzt, de Magyarországon 2014-ig stagnálás és visszaesés történt.
2014-től a Fidesz indította el a fejlődést és elég szépen jöttünk felfelé, mára már lehagytuk a szlovákokat, akik éppen Medgyesi-GYurcsán alatt előztek le minket.
Nade, ha az ukránok is beléptek volna, ők is a szoci lopkodásra álltak volna rá, nem pedig az országuk fejlesztésére.
CSerébe egy csomó mindent le kellett volna építeniük.
Komment: "Ugye ez most vicc?Míg en végkimerülésig segítek a határon, addig ezek csak ennyire képesek? Isten mentsen meg minden férfit és az országot ezektől!!!"
És ezt a profilja alapján egy egyetemet végzett középkorú nő írta. Rémisztő! Itt látszik hogy milyen ereje van a médiának. De ez nagyon off, abba is hagytam.
.Németeknél felmerült, hogy autómentes vasárnappal, mint 1973-ban
Mert "aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére".miért is?
Pedig a nagyi ott a hátsó sorban nagyon kacsingat feléd!Én orosz vagyok, orosz, orosz! Orosz vagyok!
Mi a francért akar mindenki atomozni? Minek? Mondhatja azt is, hogy 5 nap és Alepo, 7 nap és Groznij. Mert ne legyenek illúzióink, az orosz hadsereg mindkettőre képes.Én putyin helyében beblöffölném, hogy 5 nap van a civileknek ,hogy elhagyják Kijevet a taktikai nuke előtt.
-ha bejön, akkor civilek lelépnek, kevesebb lesz áldozat
- szintén ha bejön, valszeg harcosok is lelépne pár
ezek után könnyebb lenne elfoglalni
Valami robbanóanyaggal téli flakont rejtett el a játszótéren a tűzszerészek, majd dokumentálta.
.
Írták valami kommentben az egyik megosztás alá, hogy valami lövedéket semlegesített. De mindenki azt gondolta, hogy IED-et rejt el. -de nem értek hozzá.Valami robbanóanyaggal téli flakont rejtett el a játszótéren a tűzszerészek, majd dokumentálta.
Mondd ki, hogy „ukrzaliznytsia" utána pedig, hogy „palianytsia"!Én orosz vagyok, orosz, orosz! Orosz vagyok!
Szuvenyír nyihaha nyekukucska protkó!Mondd ki, hogy „ukrzaliznytsia" utána pedig, hogy „palianytsia"!
Nem félős
ez a tipikus nyolc altalanosom van, de mindenhez ertek okoskodo ember hozzaszolasa.
MOndjuk téged sem az eszedért szeretünk...