Az Azov az utolsó, ami megszólalhat bármilyen témában....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az Azov az utolsó, ami megszólalhat bármilyen témában....
Ettől még szerintem az oroszokat sem kell félteni....Az Azov az utolsó, ami megszólalhat bármilyen témában....
Nézzétek ezt a térképet!
Érdekes ukrán támadást mutat Prylukynál!
The War in Ukraine
Map depicting the frontlines of the Russian invasion of Ukraine, as analysed by Black Bird Groupwww.scribblemaps.com
Honnan tudják egyáltalán, hogy "rekedt"? Mint ha mondjuk nem tudnának más útvonalat használni, se megfordulni, se nem ismernék a rükvercet.
Hamarosan terrortámadásokat fog látni Oroszországban!Az Azov az utolsó, ami megszólalhat bármilyen témában....
21. szazadi orosz hadsereg
A csecseneknek is bejött.Hamarosan terrortámadásokat fog látni Oroszországban!
Még ha csak ott.. Csak nehogy Schiphol vagy CDG mellett pózoljanak vagy pláne, használják..
.
Kivancsi vagyok, mikor jönnek majd az elsö fotok a Javelinnel meg Stingerrel pozolgato kulönfele közel-keleti es afrikai csoportokrol...
Persze, hogy nem, de attól még az azovosokat jobban rühellem.Ettől még szerintem az oroszokat sem kell félteni....
Kerülik éppen, gondolom próbálják szűkiteni a gyűrűt, van is ott valami állattartótelep-szerű. Valszeg azt akarják elfoglalni a kis hamisak."Egy másik UAV-videó az Azov ezredtől, amely állítólag azt mutatja, hogy az orosz erők megpróbálnak bevonulni Mariupolba, miközben a civilek egy humanitárius folyosón keresztül menekülnek."
Baszki, én már ebből is láttam nem kitakart verziótEurópai sokszínűség jegyében...
...támogassunk banderista sovéneket.
Hát barátom elég nagyot tévedsz. Én nem hiszek a konteókban, én a térképnek hiszek. Minden más a ti agymenésetek...mondjuk ez egy ruszofil laposfoldhivo konteohivotol bok, mint mindig
Arra célzol, hogy nem-e magyar tanácsadók "segítik" a donyeckieket?Ez érdekes...
A csecsen terrortámadások Putyinnak jöttek be. Bár még jó, hisz egy részüket ő rendeztette megA csecseneknek is bejött.