A határ mellé nem tudták felkupacozni az sereget akivel Ukrajnát beveszik, mert az rögtön szemet szúr mindenkinek, csak annyi katonát eszközt hoztak oda, ami egy jó nagy hadgyakorlatot színlelve, még éppen elmegy, bár a nyugaton páran elég jól megjósolták, hogy ez háború lesz, pár héten belül.Ez nem prekoncepció ezek a tények te is írtad, hogy az első napokban a csapatok töredékét vetették be és az is tény, hogy most már a teljes haderejüket bevetették Ukrajnában....
Én nem ignorálom,hanem én nem értek vele egyet nagy különbség, de ettől még elfogadom, hogy ő ezt máshogy gondolja.....
Ez a határ melletti állomány indította a támadást és az II-76 -ok vittek volna az első erősítést, de nem sikerült elfoglalni a repteret.
Csak tippelem, de velük egyidőben megindultak a határ felé a többi egységek, akik távolságtól függően napok alatt tudtak csak odaérni.
Tehát szerintem nem tudtak az első nap támadni a teljes létszámmal, mert gondolom a műholdakon keresztül a mozgosítást látta volna az USA és lehet riadót fúj, csak a "hadgyakorlaton" lévő egységekkel indultak meg.
más - - - - -
Amin még agyaltam az a ma látott havas képről jutott eszembe, hogy ha lesz nagyobb kiterjedésű és hosszabb havazással is járó borús idő, akkor hogyan változik a harc, a felderítés mindenkinek nehéz lesz, de az ukránok akkor lehet nem kapnak ilyen jó füleseket kintről, az oroszok meg lehet eljátsszák A halál 50 óráját