A Nato nagyon is racionálisan jár el, mert attól hogy Ukrajna nem tag az ellene tett támadás felrúgja a nemzetközi szabályokat és nagyon veszélyes precedenst teremt. Ezt már írtam. 2022-van és az emberek emlékeznek 39-re, hogy úgy kezdődött hogy nem állították le még idejében Hitler.
Ez a történelem óra meg hogy őszinte legyek teljesen felesleges, nekem is lehet mondani hogy a sztyeppék népe vagyunk meg attila a hun meg anyámkínja, ma évszázadokkal később ennek nem sok súlya van. Az Ukránok nem akarnak oroszok lenni, vagy úgy gondolod hogy nem illeti meg őket az önrendelkezés?
Nacionalizmus meg nagyon is látszik.:
495 points • 118 comments
9gag.com
Hogy csak egy példát hozzak de konkrétan az egész orosz társadalmat kezdik egy ilyen nacionalista őrületbe belekergetni. Teljesen irányított sajtójuk van ahol csak a hazugság dől (például amikor a harkovi városházát megküldték a ruszkik kaliberrel, akkor a ruszki tv-ék úgy állították be mintha az ukránok saját maguk robbantották fel volna) és ezt azért tudjuk mert az ukránoknál foghatóak ezek az adók és gondolhatod hogy milyenek néznek a ruszki propaganda gépezeten. Nem lehet mást mondani mint amit hazudtak nekik, múlt héten jött azt hiszem a törvény ki hogy 15 évet kapsz ha "hamis" híreket terjesztesz a közösségi médiában. De nyugodtan nézz utána dolgoknak, lehetőleg ne ruszkik forrásokra támaszkodj mert gondolhatod hogyha háborúban állnak akkor mennyi igazságot fognak neked megosztani.
Ez a nagyobb képes dolog meg általában csak ilyen bagoly szintű embereknél szokott előjönni, te nem vagy az a kaliber. Ha te mint németországi lakos nem érted hogy neked miért nem jó egy erős oroszország akkor szerintem te nem vagy tisztában a "nagyobb" képpel.