Honnan lopták?Azt hiszem új klasszikus született....ez az ukrán dzsihád mobil 6-s BMW kabrió a csomagtartójára "ráhegesztve" egy nehézgépuska......
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Honnan lopták?Azt hiszem új klasszikus született....ez az ukrán dzsihád mobil 6-s BMW kabrió a csomagtartójára "ráhegesztve" egy nehézgépuska......
Hidd el nem, mivel elsőként az azonnali ellenállásra képes célok szerepelnek a légierő/rakétacsapatok listáján - mint pl a vezetési pontok, radarok, repterek, légvédelem, ilyesmik... ezek azonnali ellenállást jelentenek.Nem vagyok szakértő, de nálam ez az elsők között szerepelt volna a listán.
Szovjetunioban gyartottak Orlant? Ezeknek most minden dron szovjet, ahogy minden katonai jarmu tank.Ismeretlen eredetű drónt talált a mezőn egy erdélyi férfi Szásztörpénynél - videó - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Ezek azovosok és végignézve jó pár felvételt fotót cikket csak 30 mm gépagyuval felszerelt BTR-4-t láttam náluk, nem kell úgy átlőnie ha végig sorozza simán hazavághat jó pár olyan dolgot rajta ami után inkább javasolt visszavonulnia javításra mint tovább harcolnia....
Nem biztos, hogy lopták, sok olyan gazdag ukrán van akinek egy egy ilyen BMW abszolút nem tétel....Honnan lopták?
Ez valami felderítő lehetett.
Valószínű, hogy tesztelnek a Klingonok......Szovjetunioban gyartottak Orlant? Ezeknek most minden dron szovjet, ahogy minden katonai jarmu tank.
Erdekes helyen van, romulania kellos kozepen. Gyanus...
Igen írtam én is, hogy volt már rá példa, látszik azért, hogy gyorsan megsorozták aztán már húzódtak is fedezékbe, az egészségük érdekében meg sem várták, hogy rájuk forduljon a T-72-s tornya, viszont a BMP-t nagyon gyorsan szétkapták...Persze, sok kárt lehet vele okozni. Csak felmerült, hogy ki tudje-e oldalról lőni.
A rövid válaszom az, hogy elviekben nagyon (extrém) közelről és oldalról igen.
Nem, orosz kamikaze drón...Ez valami felderítő lehetett.
Persze. A BMP-1 páncélzatát a 20 mm-s nyugati gépágyúkra méretezték. (1960's évek).viszont a BMP-t nagyon gyorsan szétkapták...
Az oroszok vajon miért akarnák a civileket bent tartani?Te ezt mondod és ez lehet, hogy így is van, de mint írtam korábban ezt innen a biztonságos meleg szobából nehéz megítélni, szerintem mind a két félnek az érdekében áll, hogy ne nagyon jussanak ki civilek Mariupolból...
Az oroszok vajon miért akarnák a civileket bent tartani?
Mariupolt az Azovosok is védik, Putyin egyik indoka az orosz invázió kapcsán, hogy denácifikálni akarja Ukrajnát, na már most ha nem jutnak ki civilek Mariupolból, akkor az oroszok ezt úgy kommunikálják a világ felé, hogy íme az Azovosok nem engedik ki a civileket, élő pajzsként használják őket....Attól függetlenül, hogy én személy szerint ezt simán kinéztem az Azovosokból....
Annak ellenére, hogy szerinted nem érdeke az oroszoknak a nőkre és civilekre lőni, mégis lőnek rájuk nemcsak Mariupolban, hanem sok más helyen is Ukrajnában...
28 fo, kaptak egy tolmacsot is, legalabbis egyikuknek ukran/orosz neve van.Egyikük egy valóságshow-szereplő volt, Nuno Machado. Ő az:
Eszerint a cikk szerint 4en voltak.
https://www.atelevisao.com/famosos/...lencio-apos-ataque-a-base-militar-na-ucrania/
És hátha ezt a képet is be tudom szúrni:
Ezt ő posztolta.
Ja csak a roncsban semmilyen robbanószer nincsLoitering munition «KYB-UAV»
Unmanned Combat Aerial System «KYB-UAV» precisely hits ground targets, delivering specific payload to target coordinates.zala-aero.com
Dnipro, új Azov -egység...
0:34-nél Slava Náci ???
Az oroszokok 68 százaléka helyesnek tartja az orosz elnök döntését az ukrajnai "különleges hadművelet" elindításáról - derült ki az állami finanszírozású orosz Közvélemény Alapítvány (FOM) hétfőn közölt felméréséből.
A közvélemény-kutatást március 5-én és 6-án 53 oroszországi régióban, 1500 ember körében végezték el. Egy, a február 25-27. között elkészített, hasonló közvélemény-kutatásban 65 százalékos volt a támogatottság.
(portfolio)
Szerintem nem mind ment, ellenben akik mentek közülük az egyik ukrán-portugál kettős állampolgár.28 fo, kaptak egy tolmacsot is, legalabbis egyikuknek ukran/orosz neve van.