Azt hiszed ettől nincsenek durvább felvételek ?A mai donyecki belövésről is van több.Majd eljut a twittere meg az indexre(+stb.) három nap múlva...Szerintem a felvételnek nem az a lényege, hogy hol ülnek azok az emberek ....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hiszed ettől nincsenek durvább felvételek ?A mai donyecki belövésről is van több.Majd eljut a twittere meg az indexre(+stb.) három nap múlva...Szerintem a felvételnek nem az a lényege, hogy hol ülnek azok az emberek ....
0:07nél a bal felső sarokban torkolattűz, aztán oszló füst... Olyan közelről lőttek a marhái, hogy benne volt a kamera látószögében. Gratula az agitprop osztálynak!Háborús övezetben zöld buszmegallóba állni, ami mellett van egy zöld garázs egy kereszteződés mellett?
Furának találom,hogy ezt mondod mert a donyecki ukrán támadásról raktam be ma egy orosz híradást amely tele van az utcán fekvő halott civilek fényképeivel, úgyhogy azt gondolom, hogy tisztában vagyok azzal, hogy vannak durvább felvételek.......Azt hiszed ettől nincsenek durvább felvételek ?A mai donyecki belövésről is van több.Majd eljut a twittere meg az indexre(+stb.) három nap múlva...
őőőőő nem jó ómen??????Háborús övezetben zöld buszmegallóba állni, ami mellett van egy zöld garázs egy kereszteződés mellett?
Eddig komolyan azt mondtam magamban, hogy tyíhá tyíhá.... de most már elegem van....
Na. Eddig vártam...
Valaki találkozott már a drágalátos fősodratúban a donyeczki terrortámadással ???
Én csak a Blikkben találtam egy, a
valóságot elferdített cikkre:
"Legkevesebb húsz ember életét vesztette és 26 megsebesült Donyeck belvárosában egy lelőtt, Tocska-U típusú ukrán rakéta szilánkjainak becsapódása következtében - jelentette be Gyenyisz Pusilin, a donyecki "népköztársaság" vezetője hétfőn az orosz médiának nyilatkozva."
Döbbenetes képsorok Donyeckből: holttestek hevernek az utcán, lelőttek egy ukrán rakétát – fotók (18+)
Legkevesebb húsz ember életét vesztette és 26 megsebesült Donyeck belvárosában egy lelőtt, Tocska-U típusú ukrán rakéta szilánkjainak becsapódása következtében - jelentette be Gyenyisz Pusilin, a donyecki "népköztársaság" vezetője hétfőn az orosz médiának nyilatkozva.www.blikk.hu
Van bőr a pofájukon, de tényleg.
Na. Eddig vártam...
Valaki találkozott már a drágalátos fősodratúban a donyeczki terrortámadással ???
Én csak a Blikkben találtam egy, a
valóságot elferdített cikkre:
"Legkevesebb húsz ember életét vesztette és 26 megsebesült Donyeck belvárosában egy lelőtt, Tocska-U típusú ukrán rakéta szilánkjainak becsapódása következtében - jelentette be Gyenyisz Pusilin, a donyecki "népköztársaság" vezetője hétfőn az orosz médiának nyilatkozva."
Döbbenetes képsorok Donyeckből: holttestek hevernek az utcán, lelőttek egy ukrán rakétát – fotók (18+)
Legkevesebb húsz ember életét vesztette és 26 megsebesült Donyeck belvárosában egy lelőtt, Tocska-U típusú ukrán rakéta szilánkjainak becsapódása következtében - jelentette be Gyenyisz Pusilin, a donyecki "népköztársaság" vezetője hétfőn az orosz médiának nyilatkozva.www.blikk.hu
Van bőr a pofájukon, de tényleg.
Törölt videó +2
Ha aláírt és ért a fegyver "forgatáshoz" akkor majd kap a dzsúzába valami "dili bogyót" és egyböl visszajön a harci kedve.Hirtelen szembe jött a valóság.
A francia Mickael Ukrajnába ment harcolni Oroszország ellen, most menekül.
A Lviv megyei jarovivi katonai létesítményben volt, amit orosz légicsapás ért.
Azt mondja a videóban:
„Itt a bázist most semmisítették meg, mi most elmegyünk. A halottak között vannak a barátaim is, úgyhogy menekülünk innen. (KIÁLT...)
A bázis elpusztult. Össze kell szednem magam. Itt a lerombolt bázis, és ott is bombáztak. Most is. Nos, az emberek azt mondják, hogy ez nem igaz."
"A bázisunkat, ahol katonai szerződést kötöttünk Ukrajnával, épp most rombolták le. Több tucatnyian voltunk, csak mi maradtunk. Több száz amerikai katona volt azon a bázison.
Száz százalék, hogy valaki információkat adott a bázisunkról."
Amikor lezuhant (itt tudtam meg frissen pedig napi szinten szemlézgetem a romulánokat), majd befostam,hogy az oláhok miatt tör ki a 3. vhb. de szerencsére az történt, amire utána gondoltam, hogy egyszerűen azért zuhant le...mert felszállt!!! Szegény pilóta mielőtt beszállhatott abba a gépbe...inkább jobban foshatott attól az ócskavastól mintha ténylegesen oroszok ellen küldték volna (akkor legalább lett volna indoka hogy katapultáljon).roaf.ro
Press release
Regarding the information circulated in the press, which accredits the idea that the aircraft that crashed in the two aviation events of 02.03.2022 "were shot down by a battery of S-300 surface-to-air missiles", we make the following clarifications:
The statement is completely false. The "information" referred to is nothing more than misinformation from the Russian online media and has nothing to do with actual facts or events. The Ministry of National Defense communicated with maximum transparency the information regarding the two accidents. By order of the Minister of National Defense, a technical investigation commission was appointed to investigate the circumstances of these plane crashes. At the same time, according to the procedures, the Military Prosecutor's Office was notified and the training flights with these types of aircraft were stopped, until the completion of the specialized investigation. Please note that following the verifications carried out so far by the competent commission of inquiry,
Tehát a román 21-est nem lelőtték.
Ukránok ma először fogadtak el a 11 orosz felajánlott humanitárius folyosőból 3-at. Eddig mindegyik orosz felajánlást elutasítottak. Tehát nem az oroszok akadályozták a civilek evakuálását.Miért erőlködnenek vele? Ők úgy állítják be a dolgot, hogy mindent megtesznek a a civilek evakuálásáért,hiszem ők is egyetértenek a humanitárius folyosók létrehozásában, aztán a tűzszünetet megsértve néhány lövedéket lő a tüzérség a humanitárius folyosó közelében és már le is van fujva az evakuálását, és utána már lehet is kommunikálni , hogy a nácik nem engedik evakuálni a civileket, amit ismételten elmondok, hogy simán kinézem az azovosokból....
Igen, ez azért érdekes, mert tudtommal eddig is elfogadták a humanitárius folyosókat az ukránok sokszor beraktam az ukrán médiában erről szóló híreket konkrétan feltüntetve az időpontot és az útvonalat,ismételten hozzátéve azt amit már annyiszor elmondtam, hogy simán kinézem az Azovosokból, hogy akadályozzák az evakuációt...Ukránok ma először fogadtak 11 orosz felajánlott humanitárius folyosőból 3-at. Eddig mindegyik orosz felajánlást elutasítottak. Tehát nem az oroszok akadályozták a civilek evakuálását.