Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerinted meg biztos a Föld is lapos meg valahogy elkerűlte a figyelmed Wilson agymenése és az ukrán propaganda amit nyom, meg az a rengeteg pravdas cikk, amit úgy hoz le, mintha a kibaszott bölcsek kövével írták volna, csak ha épp egy töredékük igaz lenne, már akkor Oroszországban lenne a csatamező és nem Kijevnél. Mert azzal semmi bajom, hogy egyik és másik oldalról is jön a hír, meg tiszta, hogy a háborúban megy a dezinfó, azzal van a bajom, hogy a nyilvánvalóan hazugsággal szisztematikusan naphosszat tölti meg a fórumot, este mikor nekiállnék valami infóhoz jutni, akkor van 70 új oldal, mindegyiken van 3-3 bejegyzése, ami hosszabb, mint a többi 17 összesen, és ordít róla, hogy baromság.
Hát ezt meg ki vette fel a sereghez!?Wali: Nem szívesen lövök le senkit sem
daily mail volt... másrészt a facebook oldalán posztolt másnap. mondjuk nekem mindegy, ki mit hisz vele kapcsolatban, de amíg nem lesz hulla, addig nem lesz killed Wali semDarabokra robbantva vagy szétlőtt fejjel elsősorban nehéz is lett volna a szelfit elkészítenie, meg ronda is. Ezt az online interjú mesét meg haggyátok meg az ovodásoknak, a net másik végén bárki írogathat, de nem is kell a másik végére senki, az ukrán firkász megírja magától.
Én meg úgy tudom, hogy már 4 napja egy helyben mozdulatlanul fekve halott nyugati urkán-szövetségesnek álcázza magát!! Álcaként egy pecnazos orosz lövedék okozta hatalmas nyílással a fejében... Vérprofi a tag!!!Már felvette a pozíciót, azt akarod, hogy bemérjék?
Amíg nincs kép róla kamuPozíciója: six feet under / all over the place
Hát most nagyot csalódtam, mert egy ignora-ban reménykedtem!Leszarom a véleményed.
Hagy találjam ki, ezt orosz propiban olvastadÉn meg úgy tudom, hogy már 4 napja egy helyben mozdulatlanul fekve halott nyugati urkán-szövetségesnek álcázza magát!! Álcaként egy pecnazos orosz lövedék okozta hatalmas nyílással a fejében...
Ki lehetett az a hülye, hogy ide telepítette a helikoptereket mikor néhány km-re már ellenséges terület és nem számolt azzal. hogy az ellenség csapást mérhet rá. Még a SZU-ban tanult öreg tábornok lehetett.Hersoni reptéren megsérult helikopterek elszálítása:
Majd megy az orosz és kicsi kanállal levakarja a falakról a Wali-permetet, csak azért, hogy neked bebizonyítsa egy vederbe összeszdett rózsaszín ködről, hogy a másik meghalt. Egy fotó vagy videó az úgy ahogy bizonyító erejű, és bárhol van egy fehér fal, vagy egy fehér lepedő, ami előtt az ember tud pózolni anélkül, hogy felfedné a helyzetét. De ha erre sem futja, akkor inkább az orosz verzió a hihető.daily mail volt... másrészt a facebook oldalán posztolt másnap. mondjuk nekem mindegy, ki mit hisz vele kapcsolatban, de amíg nem lesz hulla, addig nem lesz killed Wali sem
Nézd, csak következtetni tudok én is, mint bárki más, de ha már a halálhírét keltették, akkor az "ellenséges orosz dezinfo" leleplezésére a legegyszerűbb és legütősebb módszer egy 10 másodperces video, amit bármilyen belső (nem felismerhető) helyszínen bármilyen telóval meg lehet csinálni, és csak annyit kell mondania, hogy nem lőttek agyon Mariupolnál és nem robbantottak fel Javorivnál. Ennyi. Ebből mindenki láthatná, hogy ezek a mocsok oroszok megint dezinfóztak egy jót, és rögtön nevetségessé lehet tenni őket. Ehelyett jönnek itt a "másnap posztolt a facebookra" meg "csináltunk vele interjút" típusú faszságokkal, amik a fentiek ismeretében csak elmélyítik azt a meggyőződést, hogy neki bizony kampeca (by Jarjar) . Szóval akkor fordítsuk meg: addig, amíg a fenti video nem készül el, ő bizony halott marad...daily mail volt... másrészt a facebook oldalán posztolt másnap. mondjuk nekem mindegy, ki mit hisz vele kapcsolatban, de amíg nem lesz hulla, addig nem lesz killed Wali sem
Ez csak a te fejedben van, ahogy az övében a repesz vagy a golyó.Amíg nincs kép róla kamu
Igen! szánalmas orosz propaganda oldal volt... valami Индех (Index)...asszem így írják vagy mi...Hagy találjam ki, ezt orosz propiban olvastad
Neeem...ez nem igaz...ne haragudj...sosem láttam még hozzászólót kit elragadott volna eme fórumban a hős indulat vagy meggyőződés... esetleg a más gondolkodozásúak ellen a hév! Nem és nem...Kérlek ezt ne. Ne vádaskodjunk - főleg ne ebben a stílusban. Néha elragadhatnak az indulatok ezen komoly események idején, de húzzunk egy határt kérlek.
A hsz igény esetén törölhető.
Plusz hatso rampas pszh.
Mundjuk nekem volt szerencsem fent utazni egy lancoson, onnet bizony konnyen le lehet esni, ez van. Nemesmedvesen a nyaron epp azt nezegettem mire nagy nehezen felmasztam a 34-esre hogy ezek a Szasak hogy tudtak megmaradni rajt...
biztos nem MAK konfig volt ezenHa ez igaz akkor nagyon messziről lőhették, hogy csak így néz ki.
14.5X114 mm-s lőszer adatai:
B-32 páncéltörő gyújtó (tök általános cucc ehhez a fegyverhez):
500 méteren 32 mm RHA 90 fokos becsapódás esetén
Az általános célú 50-s kaliberű lőszerek (12.7 mm) ennek jó ha felét tudják....
A Humvee-k általában ASK páncélzatúak, aminek az ellenálló képessége 7.62 mm-s géppuskákra van hitelesítve.
Nem tudom milyen Stanag 4569 szerint, ebből a maximum a Level III. Ebben az esetben a WC magvas 7.62-s géppuska lőszerek maximum 15 mm-s acélt lőnek át kb. 10 méterről.
T-80U.hátsó rámpás pszh lehet akár kamaz Typhoon is, nehéz megállapítani
milyen hátsó rámpás pszh van ukránoknak
bár abban biztos vagyok, hogy a tank egy T64