Ma valami Arma3as jelenettel akarták az ukránok bizonyítani pár orosz heli lelövését. Van erről videó?Lattam a tobbi kepet is, volt ott ukran gep boven. Erdekes hogy ezeket miert nem huztak el, annyira roncsnak nem neztek ki.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ma valami Arma3as jelenettel akarták az ukránok bizonyítani pár orosz heli lelövését. Van erről videó?Lattam a tobbi kepet is, volt ott ukran gep boven. Erdekes hogy ezeket miert nem huztak el, annyira roncsnak nem neztek ki.
Dehogy szabotőrök voltak hanem elfogott orosz katonák...Persze, mint elfogott szabotőr! Hány szakállas csecsen szabotőr lehet ott? Mindegy, tényleg mindenki azt hisz amit akar, tiszteletben tartom!
De.Gondolod csak ICBM van NATO célra irányítva?
Katonakönyvvel Adidasban?Dehogy szabotőrök voltak hanem elfogott orosz katonák...
Meg vagy akadva az Adidason....Katonakönyvvel Adidasban?
Pár napja volt ez a kép.Ingus katona. Ilyen kép se volt még.
Ettől kapok én basszus herótot és ezért próbálom a magyar sajtónak nevezett okádékot kerülni ahogy lehet, és legalább egy kis normalitást becsempészni az enyéimmel. Hányszor elmondtam meg leírtam már, hogy se az oroszok, se az ukránok nem léptek be a kazettás muníciót tiltó 2008-as dublini egyezménybe, így nemzetközi jog alapvetése szerint nem lehet rajtuk számon kérni azt aminek nem is tagjai. Tudom nehéz logikai torna ezt megugrani, de megpróbálhatnák. A fehér foszforra meg orosz források azt mondják "világító töltetek" vagy mik pontosan, ugyanis a fehér foszforos lőszer teljesen más pályán és sebességgel halad. Utóbbinál nem mondok én se biztosan, de a kazettástól falra mászokTiltott fegyvereket vetettek be az oroszok Kijevben
Ez arra utalhat, hogy vesztésre állnak.index.hu
Nem, az életszerűtlenségen vagyok megakadva!Meg vagy akadva az Adidason....
A csecsen Rambo. Azert annak a PKM-nek van sulya.
Ez lehetett az üza tároló, mert ha nem, akkor taktikai atom volt.
Ne kezdjek elorol hogy Assad must go, mert xarul jottek mi d ki belole.Újabb hatezer rakétát ígért Boris Johnson Ukrajnának
A brit miniszterelnök szerint Putyinnak meg kell buknia és meg is fog.hvg.hu