[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 334
9 635
113
Ingus katona. Ilyen kép se volt még.
FOomQVyWUAM_V6K

dkes

Well-Known Member
2019. december 5.
2 387
8 959
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Akit érdekel az utászok munkája. Mai videó. Herszon környéke, aknamentesítés: aknamezők, utak, bunkerek és környéke, termőföldek stb. Van személyes, helyben ártalmatlanítós és járműves aknamentesítés is.

YouTube videó leírása:

Termőföld aknamentesítése a Herson régióban

- A Hersoni régió déli részén a Déli Katonai Körzet mérnökcsapatai megkezdték a korábban az Ukrán Fegyveres Erők és a nacionalista zászlóaljak ellenőrzése alatt álló terület teljes aknamentesítését.

- Az orosz katonák által az elhagyott főhadiszálláson lefoglalt Ukrajna Fegyveres Erők térképein aknamezőket jelöltek meg, amelyeket szándékosan termőföldekre és mezőgazdasági létesítményekre helyeztek el.

- A sapperek akcióit nehezíti, hogy az Ukrán Fegyveres Erők objektumok bányászásakor nem mindig jelölték meg a térképeken az általuk készített aknacsapdákat.

- Az orosz mérnökök munkáját ebben a régióban a Déli Katonai Körzet különálló mérnökdandárának parancsnoka, Dmitrij Markov ezredes irányítja.

W

Wilson

Guest
Iskander rakéta utánpótlás Fehéroroszország....

"Legalább 14 rakétát szállíthattak az Iszkander rakétarendszerhez Recsicsa közelében.

Ma délután az M10-es autópályán Recsicsa (Gomeli terület) felől Gomel felé legalább 14 Iszkander rakéták szállítására szolgáló doboz szállítását észlelték az M10-es autópályán."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 170
32 461
113
Ettől kapok én basszus herótot és ezért próbálom a magyar sajtónak nevezett okádékot kerülni ahogy lehet, és legalább egy kis normalitást becsempészni az enyéimmel. Hányszor elmondtam meg leírtam már, hogy se az oroszok, se az ukránok nem léptek be a kazettás muníciót tiltó 2008-as dublini egyezménybe, így nemzetközi jog alapvetése szerint nem lehet rajtuk számon kérni azt aminek nem is tagjai. Tudom nehéz logikai torna ezt megugrani, de megpróbálhatnák. A fehér foszforra meg orosz források azt mondják "világító töltetek" vagy mik pontosan, ugyanis a fehér foszforos lőszer teljesen más pályán és sebességgel halad. Utóbbinál nem mondok én se biztosan, de a kazettástól falra mászok

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 543
52 911
113
Meg vagy akadva az Adidason....:)
Nem, az életszerűtlenségen vagyok megakadva!

Ott egy állítólagos csecsen hadifogoly, szépen kisimulva, nem kialvatlan, nem püffedt képű, gyönyörűen agitálja a sajátjait Kadirov és Putyin oroszországa ellen, egy szép szett Adidasban.

Nekem ez hiteltelen, ennyit írtam. Meg hogy természetesen mindenki azt hisz amit akar.

W

Wilson

Guest
Oroszország azt tervezi, hogy az ukrajnai különleges művelet befejezése után teljes mértékben újjáépíti Mariupol városát - jelentette ki Andrej Turcsák, az Egységes Oroszország Főtanácsának titkára, a Föderációs Tanács első alelnöke, aki a Donyecki Népköztársaság Volodarske falujában található ideiglenes szálláshelyen tett látogatást.

"Oroszország mindent helyre fog állítani (Mariupolban - a szerk.). Most be kell fejeznünk a speciális műveletet. És azonnal mind az építők, mind mindenki - mindent elkezdünk és mindent megteszünk. Mindent helyre fogunk állítani" - idézte Turcsákot március 24-én, csütörtökön az Egységes Oroszország Párt sajtószolgálata. Így

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 651
113

Íme, Mariupol mészárosa: ez a tábornok rendelte el a város porrá bombázását​

Mihail Mizincevnek hívják a vérszomjas orosz tábornokot, aki akár háborús bűnökkel is gyanúsíthatnak. A parancsnok felelős a Mariupol elleni véres bombázásért. A 400 ezres város közel kilencven százaléka semmisült meg a tűzparancsa által.​

A cikk alapján maga a Sátán ez a vezérezredes.