Ott van egy egész szakasz. És a hullák ruhái is megvannak. Nem mertem írni, hogy alighanem a hős azovistákon van, oszt mégis.
Háborús bűn!
Gyorsított tárgyalás!
Ítélet! Végrehajtás!
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott van egy egész szakasz. És a hullák ruhái is megvannak. Nem mertem írni, hogy alighanem a hős azovistákon van, oszt mégis.
Baromira nem!!! Nincs rajta IR lámpa! A T-72B3-ról szedték le az IR lámpát!Sokan keverik... Ez T-72b obrazec 1989
Ne vegyük készpénznek. Kamu videó. A helyszín Donyeck.Mariupolt írjak.
A Kiborgra gondolsz? Az talán magasabb volt, de hasonlít rá. Silvio D csak 2018-tól van a fórumon,2014-2015-ben nem volt.
Én már nem tudom mi volt a neve, de 1x fogolycserélt, majd utána a következő videóban már ő volt fogoly pár társával. Akkor volt ott Givi. Korban stimmel. 8 év telt el.A Kiborgra gondolsz? Az talán magasabb volt, de hasonlít rá. Silvio D csak 2018-tól van a fórumon,2014-2015-ben nem volt.
Jó nagyot haladtak ma!
Holnap talán behúzzák az egész nyugati részt a Mariupol feliratig, meg biztos keleten is valamennyit. Már tényleg nem lesz ez több pár napnál...
Látom, hogy az új lakók máris kettéválasztották közigazgatásilag a települést Észak- ill. Dél-Mariupolra. A déli ukrán azovosoknak még mindig ott van az úszás mint opció. De az északiak kegyetlenül ráb.sztak! Nekik már az utolsó szalmaszál maradt a: "kxa'b xbo"...azaz csecsen ingus nahi nyelven: "Szándékomban áll megvesztegetni téged!" Viszont felhivnam a figyelmet, hogy itt nagyon fontos a nahi-dagesztáni dialektus, mert nehány éve erőteljes törökös hatások is megjelentek a csecsen írás és szóhasznalatban és emiatt ez könnyen félreértesekhez vezethet, amely akár nem várt reakciókat (csonkitás, lefejezés, meglincselés stb.) válthat ki.
phaidros betette a képet...Én már nem tudom mi volt a neve, de 1x fogolycserélt, majd utána a következő videóban már ő volt fogoly pár társával. Akkor volt ott Givi. Korban stimmel. 8 év telt el.
A videó eredeti, csak a leírása nem valós valószínűleg.Ne vegyük készpénznek. Kamu videó. A helyszín Donyeck.
Csak több éves.A videó eredeti, csak a leírása nem valós valószínűleg.
Még mindig itt tartotok? Azt hittem ezt 2015 óta már abbahagytátok.Sokan keverik... Ez T-72b obrazec 1989