Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akár.....Van arra hagyománya a gerillahadviselésnek....Vagyis azt akarják ami az amerikaiknak volt dél vietnémban a vietkongokkal!
Igen, a fogolytáborban odament hozzájuk és gunyosan megkérdezte, hogy önök miért vannak német egyenruhában, mire visszakérdeztek, hogy őn miert van amerikaiban.Nem egészen így történt. SS Charlemagne önkénteseket lövetett agyon hazaárulásért. Nem egészen volt törvényes abban a formában, ahogy végrehajtatta.
Azért. Akkor jó ötletnek tűnt, kialakult egy olyan belterjesség, ahol ez belefér, meg fasza dolognak számít. Meghát a tény, hogy az oroszok elvesztették a tekintélyüket, nem igazán számítanak katonának az ukrán katonák szemében, csak frontra hajtott birkáknak, akik tömegével adják meg magukat, meg hagyják hátra sértetlenül a technikájukat menekülés közben. Az ilyennek nincs becsülete.
Nem viccelek szerintem várjuk ki a végét a dolognak...A videó felkerült a netre, bármit csinálnak ezt már nem tudják eltüntetni.....Na ne viccelj, azt varod hogy egy umran Freisler itelje majd el oket?
Vagy talan egy holland, brit, lengyel stb biro Hagaban?
A felvételt készíto ukran eleshetett és a telefonjárol van a video amirol nem tudjuk pontosan mikori. Ahogy az a szír konfliktusban is már x esetben elofordult az isis harcosoknál talált telefonokkal.a A privát felvétel csak addig privát míg idegen kézbe nem jut.Értem én, de akik életben maradtak ott, azok ukranok, a kamera egy ukrán kezében volt.
Miért adta tovább, töltötte fel a felvételt?
Már jôval a konfliktus kezdete elött meg kell fosztani a köztudatban az ellenfelet emberi mivoltától, hogy majd könnyebb legyen gyilkolni, mert "nem ember."1, Mint az Abu Gharib-i (ha jól emlékszem a hely nevére) eset. Igazából az ilyen dolgok nagyon "menőek" tud lenni abban haveri körben és időben. Nem is tartja embernek őket. A következményekkel nem is számol.
2, A fegyver (mint hatalom) képes tudatmódosítást okozni. Normális (nak tűnő) emberekből állat lesz.
3, Kiválthat ilyet egy barát, családtag elvesztése,
4, Kiválthatja egy társaság pszichikai nyomása, "ha közénk tartozol akkor megcsinálod" stb.
5, És az előbbiek variációi
6, Ja, szimplán pszichopata gyilkos. (a börtönökből csak azokat nem engedték ki akik nem akartak elmenni, némi túlzással)
Ennyi jutott eszembe így este.
A tetteiért felelni kell (kellene). Majd megmagyarázzák a médiában, hogy az ne úgy történt, nem akkor történ, nem ott történt és nem azokkal történt. Tulajdonképpen az elkövető az áldozat.
Meg vannak mar merevedve.Ezt honnan lehet tudni?
A technika elhagyása mindíg is oktatott anyag volt....Nem egészen így történt. SS Charlemagne önkénteseket lövetett agyon hazaárulásért. Nem egészen volt törvényes abban a formában, ahogy végrehajtatta.
Azért. Akkor jó ötletnek tűnt, kialakult egy olyan belterjesség, ahol ez belefér, meg fasza dolognak számít. Meghát a tény, hogy az oroszok elvesztették a tekintélyüket, nem igazán számítanak katonának az ukrán katonák szemében, csak frontra hajtott birkáknak, akik tömegével adják meg magukat, meg hagyják hátra sértetlenül a technikájukat menekülés közben. Az ilyennek nincs becsülete.
De az NKVD-s (KGB-s) terület biztosításnak is.Akár.....Van arra hagyománya a gerillahadviselésnek....
Annak sem lehet kizárni a lehetőségét, hogy a média kussolása mellett, "nem hiteles", "nem bizonyitott, hogy ukránok" jelzéssel ellátva a fiókba kerül.Nem viccelek szerintem várjuk ki a végét a dolognak...A videó felkerült a netre, bármit csinálnak ezt már nem tudják eltüntetni.....
Ebben van logika.A felvételt készíto ukran eleshetett és a telefonjárol van a video amirol nem tudjuk pontosan mikori. Ahogy az a szír konfliktusban is már x esetben elofordult az isis harcosoknál talált telefonokkal.a A privát felvétel csak addig privát míg idegen kézbe nem jut.
Nem beszél jól angolul úh esélyes.mintha piros fehér kék van a karján? francia?
Tehát ez a bizonyíték, hogy a társaik lőtték le őket?Meg vannak mar merevedve.
Ez DNR szokâs már 2014 óta. Olyan nagy bennük a düh az ukrânok ellen, akik 8 éve lövöldözik városaikat, gyilkoljâk a lakósságot Donbassban.Nekem ez sem tetszik. Jó, nem lövik le őket, de miért kell megalázni?
elnézést hogy belevakkantok a vitátokba .. de te honnan tudod 100% biztosan hogy nem volt? Azért mert azt mondta a tv meg a rádió ,vagy megírta valami online újság ?Volt Ukrajnában THAAD?
Volt biofegyver? Minek?
Ha igen, akkor miért nem tüntették el a nyomait, ha már december óta kitudódott a ruszki támadás terve? Azok hülyék?
Ezekre azért érdemes lenne választ kapni, mielőtt beszopod a fake marhaságokat.
Mi változott? A társadalom középkori, a technikánk "Isteni", az ösztöneink kőkorszakiak...sajnos nem tudom melyik tudóst idéztem.a D-day 1944-ben volt, most meg 2022-t írunk
Emberkedés, egymásnak videó mutogatása, ilyesmi.Értem én, de akik életben maradtak ott, azok ukranok, a kamera egy ukrán kezében volt.
Miért adta tovább, töltötte fel a felvételt?