Megvilágosodtam.
Azért hagyják el a RU felszerelést, mert a legénység cukorsokk következtében inkább
elkezd rohangálni, hogy levezesse az energiáit.
Azert elolvastam hogy a twitter nepe hogy reagalta le ezt a posztot, magyaran rajott e vakaki hogy miert a sok cukor. (Okosabb-e ott barki mint egy otidikes) Senki. Csalodas. A megfejtes pedig:
"A kristálycukor kiválóan felhasználható sebkezelés céljára, különösen a szennyezett, fertőzött sebek kezelésére úgy, hogy semmiféle antibiotikumot vagy kenőcsöt nem használunk. A kristálycukrot
évtizedek óta használják sebkezelésre a világ legtöbb országában, humán sebek kezelésére.
A kristálycukor sebekre történő alkalmazásának előnyei:
1.) Gyors antibakteriális hatás
2.) Gyors gyulladás és ödema csökkentő hatás
3.) Fájdalomcsökkentő hatás
4.) Fokozott sebtisztító hatás, az elhalt szövetek “ellökődésének” elősegítése
5.) Szárító hatás
6.) Fokozott szövetképzés
7.) A seb felületén igen gyorsan fehérjetartalmú védőréteget képez
8.) Meggyorsított sebgyógyulás
9.) Olcsó és mindenhol kapható
10.) Alkalmazása rendkívül egyszerű, bárhol legyen is a seb
Kristálycukor-kezelést használtak 19 súlyosan beteg humán betegen. … A tapasztalatok szerint a sebek sokkal gyorsabban és sokkal kevesebb fájdalommal gyógyultak, mint bármilyen más módszerrel."
Egy egesi serulesnek, egy horzsolasnal, vagott sebnel, egy erdoben, loveszarokba, stb ahol nincs azonnal keznel a felcser. Keznel van a cukor. Nincs fel eve hogy az egyik macskam a karmaval felhasitotta a masik ina felett a bort a harso laban. Csak odakapott a masik meg epp elugrott. Elobb az allatorvos cukrozta be utana en cukroztam a macskam egy heten keresztul. Melyen a sebbe szorva. Ennyi.