Vagyimnak sikerült az ellenkezőjét elérnie annak, amit állítólag akart.
/van skandináv topicunk egyébként?/
/van skandináv topicunk egyébként?/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Íme....LInkeld már be ezt az orosz cikket
Nem lesz egyszerű elfoglalniAzovStal se semmi, kohósalak hegyekkel a tengerparton, igazi beach hangulat.
Tegnap olvastam, csak már nem volt kedvem leírni.Nem lesz egyszerű elfoglalni
Ukran hacukaban, kek ukran karszalaggal, ukran zokniban, na de mi rajta az orosz?halott orosz vdv-s(?) ukrán sereges zoknival a lábán
Részemről kerestem, de nem találtam.Sziasztok. Mi lehet a lábonlőtt katonák sorsa? Hallani valamit?
Ez bevett szokás hogy egy második tárat hozzákötöznek?
Nem. A határkerítés őrzéséhez levitték még a katonazenészeket meg a gazdasági nyomozókat is.
Szerintem, sokkal több ember kellene ehhez a marhasághoz, mint ami a kerítésőrzéshez.
Ja, és nem aktatológatók kellenének, hanem tökös fazonok.
Nincs ENSZ határozat a békefenntartók küldéséről
Leonidas!!!! Baszki ez Leonidasz!
Á, nem figyel a google!(Nemrég láttam, hogy a mariupoli állatkert is elég nagy, szerencsétlen állatokat sajnálom, ők aztán tényleg nem tehetnek semmiről.)
Hát nem tünnek az állatok rosszultápláltnak, vagy gondolzatlannak.Ha olyan, mint a rigai (és szerintem mégolyanabb), akkor megváltás lesz azoknak az állatoknak ha lebombázzák őket. Elmentem anno a rigai állatkertbe pár éve, és lehozott az életről, iszonyat lehangoló volt. És az már "nyugat"!
A Fővárosi Állat és Növénykert elég kulturált és állatbarát intézmény, arra jutottam.
Akkor valószínűleg, hogy kapnak egy felszólítást a megadásra, aztán lebombázzák az egészet.Hülyék lesznek, ha bemennek. 700 azovos van bent, úgy ismerik mint a tenyerüket, full vas az egész és egy hónapja erődítik.
Mivel nincs ott civil lakosság kitéve veszélynek egyszerűen csak körbe kell keríteni és hagyni őket.
Hőkamerával szépen látszódnak így néha meg kell kínálni őket lejárat előtti 155-össel.
Amennyire hallottam az üzem hidegen hagyja őket. Valami oligarcháé amúgy is elavult szar az egész.
Most egy ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?Sziasztok. Mi lehet a lábonlőtt katonák sorsa? Hallani valamit?
Ok. Én se a Hiltonra számítottam Ezek szerint az a vadparaszt már csinált hasonlótMost egy ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?
Valószínűleg egy mezőn futkároznak és labdáznak miközben topmodellek hozzák nekik a koktélokat. Nem is gondolták volna, hogy a szivárvány híd túloldala ilyen jó hely. Nekem egy kutyám is van azon a mezőn. Mindig süt a nap.
A lövöldözős nácit beazonosították a harkoviak. Szeretik, pár gyereket is lelőtt poénból.
Listán van. Remélem a csecsenek kapják el, csak valamennyire hagyják életben. Szibériában még vagy 30 évig ő lesz a kislány az esti bányaműszak után.
fogalmam sincs, hogy melyik üzemben gyártották anno ezeket.Azt hiszem tegnap valaki rakott be egy cikket,amiben azt irták hogy ukrajnában gyártották az aknát amit találtak.Mondjuk arra nem emlékszem hogy irták volna hogy mikor...
ukrán infóA Harkov melletti csatákban az ukrán fegyveres erők megsemmisítették a 200. különálló motoros lövészdandár (08275 katonai egység, Pechenga) parancsnokát, Denis Kurilo ezredest.
a twitter népe szerint a kharkovi mészárlásért két azovos felelős, bizonyos sergei velichko és és bizonyos konstantin nemichevMost egy ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?
Valószínűleg egy mezőn futkároznak és labdáznak miközben topmodellek hozzák nekik a koktélokat. Nem is gondolták volna, hogy a szivárvány híd túloldala ilyen jó hely. Nekem egy kutyám is van azon a mezőn. Mindig süt a nap.
A lövöldözős nácit beazonosították a harkoviak. Szeretik, pár gyereket is lelőtt poénból.
Listán van. Remélem a csecsenek kapják el, csak valamennyire hagyják életben. Szibériában még vagy 30 évig ő lesz a kislány az esti bányaműszak után.