"Jeremiás" megsebesült Mariupolban....
Ruszlan Geremejev, a Sever zászlóalj egykori parancsnok-helyettese megsebesült egy mariupoli csatában – közölte Ramzan Kadirov csecsenföldi főnök távirati csatornáján.
„Sajnos a városért folytatott további harcok során Ruszlan Geremejev megsebesült, és kórházba került” – mondta Kadirov.
Március 29-én délután egy videó jelent meg a hálózaton, amint Kadirov meglátogatja Geremejevet a kórházban, de a csecsen biztonsági tisztviselő sérüléséről szóló információkat hivatalosan nem erősítették meg. Kadirov most egy ugyanabban a kórházban készült felvételt tett közzé .
„Útban Mariupol felé meglátogattam kedves bátyámat, és személyesen megbizonyosodtam arról, hogy semmi sem fenyegeti az életét. Sikeresen gyógyul, és készen áll arra, hogy a közeljövőben visszatérjen a pályára ”- írta egy táviratban Csecsenföld vezetője (a szerző helyesírása mentve).
Ruszlan Geremejev, ahogy Kadirov korábban elmondta, a Mariupol ostromában részt vevő csecsen egységet vezeti.
Ruszlan Geremejev a Borisz Nyemcov politikus meggyilkolásával kapcsolatos büntetőper vádlottja . A nyomozás során Vadim Prohorov, a Nyemcov család ügyvédje felvetette , hogy Ruszlan Geremejev lehetett a gyilkosság szervezője. Geremejevet említették az ügy irataiban, de soha nem hallgatták ki. A nyomozás Ruszlan Muhudinovot, Geremejev sofőrjét tekinti a bűncselekmény megrendelőjének. Ramzan Kadirov tagadta Geremejev részvételét Nyemcov meggyilkolásában.
https://meduza.io/news/2022/03/29/v-mariupole-ranen-ruslan-geremeev-predpolagaemyy-organizator-ubiystva-borisa-nemtsova
Hu bakker,Kadirov testvérének a sofőrje rendelte meg egy orosz ellenzéki párt elnökének a megölését?Miért nem a vízvezeték szerelő,vagy a postás,esetleg a sarki pék?
Jobbulást a katonának(mindkét oldalon).