https://t.me/intelslava/23975
Ukrán BUK M1-megsemmisítése
Ukrán BUK M1-megsemmisítése
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kegyetlen, ha egy szülő innen értesül.Ukrán weboldal, ahova minden elesett orosz katona képét feltöltik.
Vigyázat, 18+
https://russoldat.info/
Átböngészva a képeket.Ukrán weboldal, ahova minden elesett orosz katona képét feltöltik.
Vigyázat, 18+
https://russoldat.info/
Nem csupán az információt kapja az USA-tól. Most az ukrán állam alkalmazottainak fizetését is onnan kapja. Ez azért nagyon gáz!. Egyáltalán hogyan működik az az ország?Ugye az ténykérdés, nyílt titok, hogy az usa szállítja az ukiknak műholdas, és egyébb jelentéseket az orosz hadmozdulatokról.
De nekünk, mint nato tagország, kapnánk ugyanilyen információt az ukrikról, vagy akár az oroszokról, ha közelednének a határunkra?
Ezek is meghülyültek!!Egy holland párt nem hajlandó meghallgatni Zelenszkij parlamenti beszédét
A RIA Novosztyi információ szerint a holland Fórum a Demokráciáért párt nem hajlandó meghallgatni Zelenszkij beszédét.A holland Fórum a Demokráciáért párt (Forum voor Democratie) közölte, hogy ne...www.vadhajtasok.hu
Mire a Samsung!
A Samsung eltávolítja a "Z" márkajelzést a Galaxy Z Fold3 és Galaxy Z Flip3 modellekről Európában
Beindult az őrület.Néhány napja a svájci biztosítóról írtunk, most megérkezett a Samsung is.A Samsung egyes európai országokban eltávolította a "Z" márkajelzést összehajtható telefonjairól, a Gal...www.vadhajtasok.hu
Nem néztem meg. Van 27500 vagy milyen baromságot löknek az ukrik?Átböngészva a képeket.
Gratulálok nekik. Ennyi bizonyítékot kivégzésre én nem láttam még együtt nyilvánosan....
Hágában lesz melója az ügyésznek.
Érdekes: az orosz fél ezt a kegyetlenséget nem teszi meg. Szerintem embertelen és gusztustalan halott emberek testét mutogatni, és szégyellje magát ez az oldal. Ukrán primitívizmus.Kegyetlen, ha egy szülő innen értesül.
Ha ez igaz, nehéz lesz tovább titkolni az orosz veszteségeket.
Megnormálisultak?Ezek is meghülyültek!!
Gyakorlatilag a képek min 70%-a fejlövés....Nem néztem meg. Van 27500 vagy milyen baromságot löknek az ukrik?
Szerintem az oroszok könnyen hiteltelenitik.Kb fele feltamadt. Begyujtottek informaciot orosz tisztekrol amit tudtak, elertek, evek ota csinaljak az ukranok. Na ebbol csinaltak egy listat, hogy meghaltak. Termeszetesen biztosan vannak halottak koztuk, ugy hihetobb, mert ilyen hadnagyocskak tizenketto egy tucat, lehet vagy 10000 hadnagy az orosz seregben ha nem tobb. Kb annyi a valosagtartama mint az egy het alatt lelott 30 orosz vadaszgepnek, na meg a ket Il 76-nak.
Mostanra meg mar a legutolso atlagjoska is azzal jon hogy gyerekek ez kamu, meg ezek tenyleg nacik erted?
Mindig olyat rakok be tőle, amihez van választható felirat.Lehet hogy volt ez Patrick Lancestertől, de van automata fordítás. Elég szívbemarkoló, ahogy próbálják az időseket kimenteni. Mesélnek nekik az azovról stb. Érdemes fordítással nézni.