Jójó...nem azért mondtam csak lehet vannak akik nem tudják...Mindig olyat rakok be tőle, amihez van választható felirat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jójó...nem azért mondtam csak lehet vannak akik nem tudják...Mindig olyat rakok be tőle, amihez van választható felirat.
"Au combat tu agis sans passion et sans haine, tu respectes les ennemis vaincus, tu n'abandonnes jamais ni tes morts, ni tes blessés, ni tes armes."Érdekes: az orosz fél ezt a kegyetlenséget nem teszi meg. Szerintem embertelen és gusztustalan halott emberek testét mutogatni, és szégyellje magát ez az oldal. Ukrán primitívizmus.
én azt kérdezném tőled hogy az átlag lengyel lakosság hogy viszonyul ehhez a Moraviecki féle ámokfutáshoz, kardcsörtetéshez?? támogatják ahogy tolja ezt az adjunk repcsit, menjünk be mint békefentartók , repüléstilalmi zóna,Nem vagyok politikus, de szerintem ez az ukranoknak szól, nem Europának.
Kapott egy pokrocot meg egy tetolecet helyette. Egy darabig vonszoltak a hullajat aztan otthagytak. Amugy biztos hogy ő? Bar lehet a par napos hullalet miatt ilyen puffadt az arca.Úgy tűnik, Elena Belozerszkaja már nem mesterlövészkedhet, elvették a puskáját.
Ha esetleg "Resource Limit reached" hibaüzenettel nem lenne elérhető, szorgos hoholok fenntartanak már az első naptól kezdve egy Google Drive mappát is.Ukrán weboldal, ahova minden elesett orosz katona képét feltöltik.
Vigyázat, 18+
https://russoldat.info/
Europai nyuz szekuriti aggregat. Egy lengyel rendorrel a profilon. 50-50%.Elvileg lelőtt Szu-35. Izyum felé.
A remény hal meg utoljára.Sziasztok! Most beszéltem egy ismerősömmel személyesen. (Itt élnek már 10 éve, egy ukrán/német üzletembernek dolgozik Magyarországon az illető. Tegnap hozták át Kijevből a főnöke 250 ezer euros Mercedesét. Meg sok egyéb dolgát. Azt mondja , hogy minden fennakadás nélkül ment az út, ő maga nem ment el kijevig , háborús helyszíneket nem látott, de azt az elképesztő lelkesedést amivel hazajött, még nem nagyon tapasztaltam senkin aki nehéz helyzetben van. Azt mondja, hogy kint senkinek semmi kétsége affelől, hogy kiűzik az oroszokat mindenhonnan, és már az újáépítést tervezgetik sokan. Azt mondja, hogy sok emberrel találkozott, és nagyjából ezt a véleményt képviselték mindenhol. Meggyőződésük, hogy oroszország nem csak, hogy kiűzettetik, hanem szét is esik. Meglepő volt hallgatni.
Nézd úgy, hogy ők védekeznek. Minden eszközzel meg akarják törni a támadó ellenség lelki erejét.Érdekes: az orosz fél ezt a kegyetlenséget nem teszi meg. Szerintem embertelen és gusztustalan halott emberek testét mutogatni, és szégyellje magát ez az oldal. Ukrán primitívizmus.
Ez nem csobbant földön volt kilőtték. "Tudod fizika"Mi-8 csobbant, állítólag orosz (Z mindenesetre van rajta), állítólag Harkiv környékén.
Sokkal többmindent látott mint Afganisztánban!Elkezdtek hazatérni Ukrajnából az első külföldi önkéntesek. Beszámolóik igazán cudar képet festenek az orosz-ukrán háború valóságáról.
Ha valaki most azt mondaná nekem, hogy Afganisztánba kell mennem [harcolni], azt kérdezném tőle, hogy miért akar engem vakációra küldeni?
– mondta egy ukrán haderőt segítő lengyel önkéntes a Vice Newsnak, aki 6 hónapot töltött Afganisztánban 2012-ben.
„Sokkal több mindent láttam Ukrajnában az első három napomon, mint az egész afganisztáni tartózkodásom alatt” – mondta a lengyel veterán.
Az Adam nevű önkéntes arról is beszél, hogy rengeteg külföldi harcos valószínűleg hazudott arról, hogy van katonai kiképzésük, sokan csak kalandot keresni mentek Ukrajnába.
Ez nagyjából megfelel annak a konklúziónak, melyet a kiszivárgott videók alapján mi is tettünk korábban:
Azoknak is, akiknek van katonai tapasztalatuk, rá kellett jönniük, hogy ez nem egy olyan jellegű háború, mint bármelyik másik, amelyet a közelmúltban vívott az emberiség
– mondta a Vice-nak egy másik, Amerikából érkezett, vietnami felmenőkkel rendelkező önkéntes, aki hírszerzőként kilenc hónapot töltött Afganisztánban.
Hieu Le, az amerikai önkéntes arról is beszélt, hogy a városi harcok maga a „pokol”, illetve hogy az oroszoknak olyan sok páncélosuk van, hogy szó szerint bármelyik sarkon beléjük futhatott.
Kitért arra is, hogy az ukránok bűnözőknek is fegyvert adtak és rendesen félt tőle, hogy az összecsapások során sajátjai lövik hátba.
Az önkéntesek beszéltek a halottakról, sérültekről, illetve a rengeteg külföldi önkéntes halálát okozó támadásról a Javoriv kiképzőbázison; ezeket a nagyon részletes, nagyon felkavaró sztorikat inkább nem közöljük, de fellelhetők a Vice cikkében.
Ukrajnában 2-3000 külföldi önkéntes harcolhat az ukrán kormányerők oldalán, az orosz haderő célzottan támadja kiképzőbázisaikat, laktanyáikat. Oroszország azt állítja: az elmúlt 2 hétben 600 külföldi önkéntest öltek meg. Ez a szám még akár reális is lehet, de nincs rá független forrásból bizonyíték.
Igazi horrortörténeteket mesélnek az Ukrajnából hazatérő külföldi önkéntesek
Elkezdtek hazatérni Ukrajnából az első külföldi önkéntesek. Beszámolóik igazán cudar képet festenek az orosz-ukrán háború valóságáról.www.portfolio.hu
hát nem! a múltkori orosz tankos vidónál írtam, hogy nagyon jól tolják a srácok azt így kell, persze voltak akik szerint vicces volt.... Kigurult a sarokra, lőtt párat és azonnal tipli takarásba. Egy nem elsővonalas tank erre szuper, hogy támogató tüzet adjon. Ezen a videón meg egy COD-on nevelkedett személyzetet látunk Ők úgy gondolták kiállnak a semmi közepére és majd onnan fognak operálni. Láthatóan kirobbanó siker az elképzelésNa szakértők... (bocs) Ukrainszkij tank Volnovakhában kiállt a mezőre azt pukk...csak sztem volt botorság?
annak is tűnik... kerekeit nézd meg és vesd össze :Állítólag ukrán Bayraktar, állítólag orosz Tor-al leszedve állítólag valahol Kelet-Ukrajnában.