Oda is az orosz horda tört be már 2014-ben, most pedig máshova is. Ahol megjelennek ott pusztulás és halál jár a nyomukban.
Elég hamar összezavartak a tények, az új tartótiszt sem ér sokat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oda is az orosz horda tört be már 2014-ben, most pedig máshova is. Ahol megjelennek ott pusztulás és halál jár a nyomukban.
Neked aztán van logikai érzéked, rosszba vagyok a bal szomszéddal cserébe átmegyek a jobb szomszédhoz és őt verem meg. ggNem.
Pont miattuk örülök, mert a sok fasisztáit az oroszok hergelték, uszították ellenünk.
De ezt gondolom, azért te is tudod. Nyilván tájékozott vagy a Kárpátaljai magyarokat ért támadások hátterével kapcsolatban.
Biztos tudod milyen bírósági ítéletek születtek a KMKSZ székház felgyújtása ügyében.
És az orosz beavatkozás tovább nehezíti a magyarok helyzetét. De ezt is átlátod szerintem.
Google fordítóval részletekMagyarul?
Ez nem igaz.Már egy tömeges bulava szalvó is halálos lenne rá ! De ha oda jutnának akkor egy taktikai nuki torpedó lenne a game over egy rephordozó köteléknek !
Tudjuk mi a voros erdo és gondolom az oroszok is a hír pedig ha állítólagos akkor csak pletykaEz csak hírek de állítólag a vörös erdőben is épített ki állásokat az orosz haderő...
Vörös erdő...
"Nevét onnan kapta, hogy a csernobili atomkatasztrófa által bekövetkezett radioaktív kihullás utáni napokban ez az egykori zöld fenyőerdő – szemtanúk elmondása és fényképek tanúsága szerint – vörösesbarna árnyalatban pompázott. Ez a 30 km-es zóna egyik legszennyezettebb része. 1986 nyarán, a katasztrófa sújtotta terület megtisztításakor az erdő egy részét ledózerolták, a kiirtott fák helyére 1988 és 1990 között újakat ültettek. Egyes növényeken különféle elváltozások is megfigyelhetők, például gigantizmus (óriásnövés) vagy alaki torzulás.
A katasztrófa utáni napokban csupán egy óra eltöltése a Vörös-erdőben elég lett volna ahhoz, hogy az ember halálos sugárterhelést kapjon. Manapság már sokkal kisebb az aktivitás, de még mindig nem tanácsos huzamosabb ideig ott tartózkodni. Mérések és mintavétel alkalmával védőfelszerelés viselete minden esetben kötelező."
Vörös-erdő – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Nem értelek. A háború nem egy sport esemény, ahol egyenlő feltételekkel kell kiállni egymás ellen.Nem vagyok elvakult, de a semmi ellen mindig könnyű erősnek lenni. Ez az amerikai hadsereg. Csak minimum 10-20-szoros fölénnyel támadnak, kizárólag elsöprő légi fölény kivívása mellett.
Haditengerészet:
Bármely nemzet akinek vannak megfelő számú hadihajói, tengeralattjárói, ezt csúnyán megcáfolhatják ha erre egyszer sor kerülne. És azok a bili lemezből készült 30-40 éves hordozók, megkukkantanák a Mariana árkot közelebbről.
Nézd meg az eddig megvívott csatáikat, kivétel nélkül abszolút fölénnyel, években 30-40 év haditechnikai fölénnyel, 20-30-szoros hadfelszerelési mennyiségi fölénnyel indultak támadni.
Eredmény legjobb esetben is döntetlen, vagy abszolút felsülés. Ők az egyetlenek akik a Japán sikeres támadását ellenük, képesek úgy megfilmesíteni, hogy végig úgy érzetetik veled mindjárt nyernek, és érzed a hőstetteiket, amikor kevés lőszerrel vadászgépek (2 db) simán szembeszáll az összes Japán (300+) vadászgéppel. Ez Amerika = Hollywood. És egyébként nem utálom őket, kijárok 3-4 évente, szeretem az ország adottságait, látványosságokat, simán elvagyok ott mint a befőtt.
Erkölcsileg értékelhető magatartásról beszéltem.Ja de miért is várjuk el mindenkitol,hogy szembemenjen a saját érdekeinek? Tudom vannak olyan észlények akik ezt megteszik boldogan. Ámde aki másnak vermet ás..... Amúgy meg kína ,india stb meg nem nagyon bánják ha most az EU- USA befurdik a szankcióival.
Donbasz es Mikolajev az uj irany. Nem tudom melyik a fontosabb. Csak ott is kene tartani fenn az ukran haderot Kijevnel.Magyarul?
ez kevés messze van a 100%tól.Az orosz állami közvéleménykutató népszerűségnövekedést mért Putyinnál
A Vlagyimir Putyin orosz elnökbe vetett bizalom egy hét alatt 0,4 százalékponttal 81 százalékra nőtt Oroszországban - derült ki a VCIOM állami közvélemény-kutató központ pénteken közzétett felméréséből.
A felmérést a március 21-27. között időszakban az ország 80 régiójában, 1600 felnőtt bevonásával végezték el. A Jurij Levada Független Elemzőközpont csütörtökön megjelent felmérése szerint Putyin elnök támogatottsága 83 százalékos volt, ami 12 százalékpontos növekedést jelentett februárhoz képest. Az elnök elutasítottsága 15 százalékon állt, amely ugyancsak 12 pontos csökkenést jelzett.
(MTI)
Vagy nem, ezt jelenleg nem lehet ellenőrizni, hogy igaz-e ami viszont igaz, hogy több tucat orosz katonát vitték egy a sugárzást kapott betegek gyógyítására szakosodott fehérorosz kórházba.....Tudjuk mi a voros erdo és gondolom az oroszok is a hír pedig ha állítólagos akkor csak pletyka
Szerintem pedig mindegy, mert például a Moszkva cirkálót szétszedve bárhol tobb pénzért adják majd el a derék romák ...Szerintem nincs nekik 1 millio sajat dollaruk. Max ha Biden ad nekik.
Nem kell 30-szor leírni. Még itt szerintem mindenkinek van annyi memóriája, hogy elsőre megjegyzi. Fölösleges helykitöltés.
Igen .Komoly zuhanást/ütést nyel el maga a futómű, direkt arra tervezték. Valami 10-15 m/s-re emlékszem.