Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rég nem írtam a fórumra, mert nagyon gáz ami itt folyik. De most mégis rászánom magam, mert bevallom, nem értelek.Ez ugyanaz a település ennek a lakótombnek a közepe eltűnt.....
8 éve tolják szabi meg nyaralás nélkül ! LOLEzek szakik, eleg faradnak tunnek...
annak örülök, hogy minden esetben a kölcsönös tisztelet mellett tudunk egymáshoz szólni .... szerintem pont egy remek videót tettél be, hiszen jó néhány sértetlen épületet látunk, egyet 100%-on leamortizálva , néhány kisebb sérülésekkel megúszta .... Vajon az a durván lerombolt épület nem-e egy ukrán harci állás volt ? Voltak-e egyáltalán benne lakosok ? Nem-e tévedés volt, amire Higgins is azt írta, van ilyen a háborúban ? ( lakodalom amerikai bombázása _ orbitális tévedés ) Egyikünk sem tudja, jelenleg ....Tiszteletben tartva a véleményedet, én úgy gondolom, hogy ezért egyedül Putyin a felelős mert ő adott parancsot az invázióra, az pedig, hogy a orosz haderő szándékosan lövi az ukrán településeket szintén tény mert ha nem így lenne akkor ilyet nem látnánk egyetlen felvételen is....A felvételen a te általad is említett település házai láthatóak jól látszik, hogy biztosra mentek az orosz haderő egységei ....
=0?
Panel.Ez ugyanaz a település ennek a lakótombnek a közepe eltűnt.....
Én az egyik cikkben azt olvastam, hogy csak egy folyón keresztül tudtak már visszavonulni, s mivel nem volt híd, csak úszva tudtak átkelni a folyón. Aki már úszott, az tudja, hogy felszerelést nem lehet közben vinni. Én elég jól tudok úszni, de folyóvízben elég veszélyes átúszni.Ezek dezertáltak. Az a katona aki elhagyja a fegyverét, felszerelését, az nem akar és nem is fog harcolni.
Sokat elmond az ejtőernyős elitnek nevetett katonákról, hogy rengeteg alkohol volt a felszerelésükben.
Második fázis!
Putyler okos. Minden terv szerint megy, mert nem tudjuk mi a terv.
![]()
Nem is nagyon hepajkodtak mostanában Bajraktáros (ál)felvételekkel.=0?
Ugy mondtak par napja hogy mar csak 1 volt uzemkepes. Igaz Konasenkov ujabban minden nap bejelent egyet lelove, de ugy latszik igazat mond.
Nem biztos hogy friss kép=0?
Ugy mondtak par napja hogy mar csak 1 volt uzemkepes. Igaz Konasenkov ujabban minden nap bejelent egyet lelove, de ugy latszik igazat mond.
A településünkön csak árvíz volt 12 éve s nem háború.Ez nagyon OFF lesz.
Minden este, mikor készülök lefeküdni, azon gondolkodom, hogyan tudnak háborús körülmények között pihenni a katonák?
Nem várok semmi többet még az invázió előtt jóval leírtam, hogy annak ellenére, hogy kedvelem az oroszokat és megértem Putyin álláspontját, sőt igazat adok neki nem tartom sem jobbnak sem rosszabbak az Oroszokat a többi nagyhatalomnál....Rég nem írtam a fórumra, mert nagyon gáz ami itt folyik. De most mégis rászánom magam, mert bevallom, nem értelek.
A szétlőtt lakóház Mariupolban más, mint a szétlőtt lakóház Aleppoban, vagy Bagdadban? Esetleg az a problémád, hogy Lavrov nem mondja bele a kamerába, hogy lesznek civil áldozatok is? Ne várj többet az oroszoktól, mint amit a franciáktól, angoloktól és amerikaiaktól láttál.
Szerintem"Mi nem lövünk civil célpontokra", szemléltető videóját láthatjuk...
Az a tank, az egy nagyon regi joszag, nezd csak a futogorgoit es a kodvetoket. Meg nem mondom pontosan valami "A" alvaltozat. A festese is furcsa. Zsakmanyolt szaki tank lenne? Erdekes.A tankot átlőtték, de a géppuskás túlélte. Szerencsés fickó.
![]()
RT follows Russian tank crew as it battles Azov Battalion in Mariupol
As fighting continues in the city of Mariupol, RT’s Murad Gazdiev follows a Russian tank crew fighting against Ukraine’s Azov Battalion. ---------------------------------------------------------------rumble.com
Es mi akadalyozta meg oket hogy a felszerelest a folyoba szorjak?Én az egyik cikkben azt olvastam, hogy csak egy folyón keresztül tudtak már visszavonulni, s mivel nem volt híd, csak úszva tudtak átkelni a folyón. Aki már úszott, az tudja, hogy felszerelést nem lehet közben vinni. Én elég jól tudok úszni, de folyóvízben elég veszélyes átúszni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..