Az orosz MOD azt állítja, hogy ma egy hiperszonikus Kinzhal rakétával megsemmisítették "az ukrán erők jól megerősített parancsnoki állomását Donbászban, Chasiv Yar közelében".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig így nem lesz béke.
Én a Telegram poszt vastagon szedett szövegét szoktam kijelölni, és rákeresni. Általában fent van a videó YouTubeon vagy Twitteren is.nekem megy...nem értem...telegram
milyen böngészőt használtok?
Milyen érzelmeim miatt? És ha megnézem a címlapját, mi van. Egy szót sem tudok lengyelül. Fogalmam sincs melyik lengyel lap kinek a kezében van. Ettől függetlenül a lengyel kormány reagálhatott volna erre, mint a múltkor. Azt nekik is érzékelniük kell, hogy mindent megtesz a Nyugat a magyar-lengyel kapcsolatok befagyasztásáért. Orbán Viktor világosan elmondta, ez nem geopolitikai szövetség, közös ügyeinkre figyelünk, a többi kérdés a lengyel nemzetre tartozik, és mi megértéssel vagyunk eziránt. Soha nem mondott olyat, amit Kaczinsky: Vegyen fel szemüveget Orbán. A lengyel politikusoknak ügyelnie kellene a szavaikra, ne legyen az kiforgatható. Ne hagyjanak réseket, amibe éket lehet verni.Jaj... mint ahogy irtam, a portfolio a dziennik.pl -re hivatkozik! Ami (ha megnezed) lathatod, hogy egy neomarxista oldal, tehat a nemetek kezeben van. (Ahogy pl.: a Magyarorszagi baloldali media is a nemetek (Bruxelles) kezeben van, vagy a Szloveniai jobboldali media meg magyar kezben van). Irtam is, hogy eleg ha megnezed a cimlapjat, Tusk-t idezi aki szerint Kaczyński valositja meg Putyin tervet. Ezt irja vilagosan. Na most aki ilyet ir, az mennyire veleto komolyan? Ezt mindenki kepes volt megerteni, csak te nem, gondolom az erzelmeid miatt.
MBT-ket védekező harcban?Nem, de ettől még sokkal jobb mint a semmi, és minden bizonnyal védekező harcban vetik őket be nem támadó hadműveletben és ez azért nagy különbség,persze feltéve, ha megkapják őket az ukrik...
Minden honnan, nem mész te sehá maradsz itt a fenekedenhonnan?
Minek mentek oda? Nyilván tudom, parancsot teljesítenek, de akkor is ők ott megszállók. Ugyanez volt az amerikaiakkal Irakban és Afganisztánban. Engem nem érdekelt hogy mit csinálnak ott az amerikaiakkal, mert ők ott megszállók voltak.Lehet hogy velem van a baj de nem értem....mikor kirakunk olyan videókat ahol az ukránok bűnt követnek el, és nem kicsit, mint amit tegnap is kiraktam és felkérdeztem őket...arra mi miért nem kapunk soha választ vagy reakciót? Miért van az hogy mint ha ott se lenne? Máskor bezzeg tudnak furulyálni...Tegnap is leírtam....mikor az oroszok követnek el valamit...érdekes...mi elítéljük....ez undorító, és ocsmány.....
Jó a segged béjbiiii ne riszálj annyiraMé van az az érzésem mint amit éreztem 1920-ban fiatalon, hogy a minket körbevevő országokban sokan meg akarnak szexualizálni minket
Persze, szerinted az ukránok eddig hogy vették be az ukrán gépesített haderőt és a harckocsijaikat bizony védekező harcban szó sem volt semmilyen áttoresről amire eredetileg szánták a HK-t...MBT-ket védekező harcban?
Végül is a lényegét adnák fel a Leo1-nek: a mozgékonyságát.
Mert lássuk be, a páncélvédettség nem az erőssége.
Amúgy ez valami fétis a nyugati médiából hogy vannak "védekező fegyverek"?
Pont egy MBT? Lol.
Egy MBT (még ha papír vékony is és öreg) fő célja a támadás, az áttörés kierőszakolása, a terület foglalása, azaz a támadás.
Szerintem ezt a naiv "védekező harcban használjuk csak" pátoszt tegyuk a "békeharc" mellé a megfelelő polcra: propaganda.
Épp az új "Spanyol polgárháboru" zajlik mellettünk... Remélem tévedek és nem az újabb világégés előjátéka...
Te melyik ukránokról beszélsz? Felelősségre vonás? A saját civiljeiket nyírják ki, ha pl. orosz kajacsomagot találnak náluk, stb stbMinek mentek oda? Nyilván tudom, parancsot teljesítenek, de akkor is ők ott megszállók. Ugyanez volt az amerikaiakkal Irakban és Afganisztánban. Engem nem érdekelt hogy mit csinálnak ott az amerikaiakkal, mert ők ott megszállók voltak.
Az ilyen háborús bűnöket úgy lehetett volna elkerülni, ha nem mennek oda a megszállók. És ezzel nem azt mondom hogy helyes hogy az ukránok IS követnek el háborús bűnöket, nyilván nem az és vonják felelősségre az elkövetőket! Viszont nem meglepő az sem ha így viszonyulnak a megszállókhoz.
Es ugye Washington legyen a fovaros, hivatalos nyelv az angol. A dollar meg perszehogy a kozos penz.
Ahhoz, hogy te Ukrajnában az orosz haderő ellen a HK-t az eredet funkciójuknak megfelelően vesd be masszív légifölény kell, ami az ukriknak nincs és nem is lesz...MBT-ket védekező harcban?
Végül is a lényegét adnák fel a Leo1-nek: a mozgékonyságát.
Mert lássuk be, a páncélvédettség nem az erőssége.
Amúgy ez valami fétis a nyugati médiából hogy vannak "védekező fegyverek"?
Pont egy MBT? Lol.
Egy MBT (még ha papír vékony is és öreg) fő célja a támadás, az áttörés kierőszakolása, a terület foglalása, azaz a támadás.
Szerintem ezt a naiv "védekező harcban használjuk csak" pátoszt tegyuk a "békeharc" mellé a megfelelő polcra: propaganda.
Épp az új "Spanyol polgárháboru" zajlik mellettünk... Remélem tévedek és nem az újabb világégés előjátéka...
Esetleg kérdezz meg egy harckocsizót hogy mennyire örülne neki ha át kellene adnia a kezdeményezést az ellenségnek és nem támadhat ha tud.Persze, szerinted az ukránok eddig hogy vették be az ukrán gépesített haderőt és a harckocsijaikat bizony védekező harcban szó sem volt semmilyen áttoresről amire eredetileg szánták a HK-t...