Mariupol: a kitörési kísérlet után 10 3-4 fős csoport próbált szétszóródni. Kevés sikerrel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ezt nem így látom mert bizony támadják a civil infrastruktűrát anélkül is , hogy ott ukrán katonai egységek lennének számtalan ilyen felvétel van sajnos fent a neten, arról nem is beszélve, hogy szerintem semmi keresnivalója nincs az orosz haderőnek Ukrajnában....
engem megerőszakolt 4 orosz katona nő....azóta csak erre gondolok.....borzasztó...és elmentek....Szerintem a csecsennel kapcsolatban tévedsz, nem Buchában történt a dolog és csak egyetlen erőszakot írnak a cikkben a csecsen "számlájára".
"A BBC beszámol Anna 50 éves kijevi lakosának történetéről, aki egy Kijevtől 70 kilométerre lévő vidéki területen él. Azt állítja, hogy március 7-én egy Oroszország oldalán harcoló csecsen erőszakolta meg. A nő férje megpróbálta megvédeni, és megölték. Anna szerint az mentette meg, hogy négy katona bement a házba, és elvitték a csecsent. A katonák, akik megmentették, Anna házában laktak néhány napig. Elmondása szerint távozásuk után drogokat és Viagrát talált. A nő azt állítja, hogy a megszállás alatt a katonák "cigiztek és berúgtak".
Olyasvalami, politikai tiszt.komiszár?
engem megerőszakolt 4 orosz katona nő....azóta csak erre gondolok.....borzasztó...és elmentek....
Te el tudod képzelni, hogy egy ház pincéjébe levisznek 25 nőt, és ott erőszakolják őket. Nem túlzsúfolt kicsit ez a pince? Hiszen azt írja, hogy rendszeresen erőszakolják őket. Ha egy katona megy be oda, a 25 nő szétkapja. Úgy képtelenség az egész cikk, ahogy van. Azt nem vitatom, hogy történhetett erőszak, de nem így és nem ennyi.Tehát a csecsen megöli a nő férjét és megerőszakolja a nőt (vagy csak akarja mert ugye az van a cikkben, hogy az menti meg a nőt hogy bemennek a katonák), de megmenekül mert négy orosz katona kiviszi a csecsent. Tehát a megszálló oroszok mentik meg, akik ott laktak nála pár napig (mondjuk meglepő hogy egy orosz katona iszik és dohányzik )
Mondjuk nem lennék szegény nő helyében amikor tarkónlövik mert együttműködött a megszállókkal (szállást adott az orosz katonáknak)
Amúgy az egész úgy borzalmas ahogy van!
Ukrán dezinformáció az oroszok lejáratására.Te el tudod képzelni, hogy egy ház pincéjébe levisznek 25 nőt, és ott erőszakolják őket. Nem túlzsúfolt kicsit ez a pince? Hiszen azt írja, hogy rendszeresen erőszakolják őket. Ha egy katona megy be oda, a 25 nő szétkapja. Úgy képtelenség az egész cikk, ahogy van. Azt nem vitatom, hogy történhetett erőszak, de nem így és nem ennyi.
brit zsoldos
Az erő velük van! Akhmad ereje!Ilyen rákkeltő fosban harcolni!
Jól fognak majd mutatni ezek az orosz roncstelepeken.Kanada ilyeneket küld.