Mi ez mini-RPG kilövő?Lengyel wunderwaffe.
Nem olvasnak az oroszok htka-t, megírta itt korábban valaki, hogy ez egy nagyon nagyon potens fegyver.
Mondjuk én inkább döbbenetet láttam az arcukon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi ez mini-RPG kilövő?Lengyel wunderwaffe.
Nem olvasnak az oroszok htka-t, megírta itt korábban valaki, hogy ez egy nagyon nagyon potens fegyver.
Mondjuk én inkább döbbenetet láttam az arcukon.
Ezt figyeld akkor:️ FONTOS.
Sean Pinner és Aidan Eslin brit katonák, akik a náci Azov-ezred tagjaként harcoltak Mariupolban, és most fogságban vannak, információink szerint korábban Szíriában látták őket a kurd YPG önvédelmi egység tagjaként. A képen
(fekete-fehér), amely feltehetően Észak-Szíriában készült, ők vannak a jobb szélső képen.
Pinnert állítólag Boszniában is látták '94-ben.
Szerintem a brit hírszerzés füle is előkerülhet a történetben ezekkel a szereplőkkel.
https://t.me/boris_rozhin/42872?single
@epoddubny
Regi, lengyel deszantfegyver.Mi ez mini-RPG kilövő?
Lengyel, ejtoernyosoknek keszult RPG valtozat.Mi ez mini-RPG kilövő?
Az komoly, miközben az árvíz károsultjainak mondták, elfogyott a helyreállítási alap pénze...A nemetek becsicskultak Zelenszkijtol:
Az AFP Berlin értesülései szerint a német kormány több mint 1 milliárd eurós katonai segítséget tervez Ukrajnának, és az alapokat a az idei pótköltségvetés.
A jelentés szerint a német kormány szóvivője helyi idő szerint 15-én közölte, hogy Berlin úgy döntött, hogy "2 milliárd euróra" emeli a védelem területén az összes országnak nyújtott nemzetközi segélyt, amelyből "legtöbbször a védelem területén lesz tervezve. katonai segítség Ukrajnának”. A német pénzügyminiszter a közösségi médiában is megerősítette a döntést. Ukrajna korábban kifogásolta, hogy nem kapott nehézfegyvereket Berlinből, és visszautasította Frank-Walter Steinmeier német elnök látogatását.
Z: Keleti Reguláris ErőkTudom hogy vótmá és már nem is aktuális mert 50 napja tart a különleges hadmEzeketazüvelet,de nincs idöm és energiám visszakeresni.A Z és V mit jelentenek a rusz jármüveken?Ilyen irásjeleket a cirill rendszer nem ismer.
De V volt a több VDV-s egységen is!Z: Keleti Reguláris Erők
Z négyzetben: A Krímből érkezett csapatok.
V: Tengerészgyalogság
O: Fehéroroszországból bevonult erők.
X: csecsenek
A: különleges erők
Bár az utolsót két jelzést nem igazán láttam még!
Az egyik katona azt mondta az Izvesztyija tudósítójának, Roman Polshakovnak, hogy az ukrán fegyveres erők „zombikként” állnak, amikor a közelben ágyúzások zajlanak. Felvetette, hogy esetleg bekábították őket.
VK | VK
vk.com
Ezt az audit jó szétkulcsolták,kerekek lelopva.Mariupol pályaudvara heves harcok után a képen.
![]()
A többi vagy a tenger fenekén vagy vizsgálati fogságban egy olvasólámpa fényével a szemébe világítva. (kb ennyi lehetett a legénységből aki épp nem volt szolgálatban, tehát nem kell magyarázkodnia)Nagyon karcsúnak tűnik ez a létszám nekem is!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..