Tüzérségi tűz alatt:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ez egy 155-ös szerinted?
Olvassál már vissza egy kicsit, hogy mire reagálsz!És ez egy 155-ös szerinted?
Ez így elsőre inkább 105.
A legkönnyebb 155-ösök is bőven 4 tonna felett vannak (de van 7 fölött is) , szerinted milyen pickup húzza azt el a sárban?
Olvastam amit írtál Egyrészt 155-ösökről volt szó, Te is csak a végére írtad a 105mm-est, másrészt a hoholok NAGY lőtávolságú cuccot kérnek. A 105 fos lőtávra.Olvassál már vissza egy kicsit, hogy mire reagálsz!
Miért van magasabb polcra helyezve? Egy Mistral 3 kb. hozza azokat a paramétereket mint a Starstreak, kategóriája élvonalába tartozik szintén, én nem kezelném le ennyire...Ilyen mélységű AF ellen valóban nem
A SStreak viszont egyáltalán még nem.
Meg, hát azért jóval magasabb polcra is van helyezve, mint a Mistral.
És tessék mondani, mire rakják fel ezeket?Csak, hogy meglegyen a hivatalos is /nem mintha bármit vissza lehetne később keresni :d /
Hát. Én. Meg. Igen.Miért van magasabb polcra helyezve? Egy Mistral 3 kb. hozza azokat a paramétereket mint a Starstreak, kategóriája élvonalába tartozik szintén, én nem kezelném le ennyire...
Olvastam amit írtál Egyrészt 155-ösökről volt szó, Te is csak a végére írtad a 105mm-est, másrészt a hoholok NAGY lőtávolságú cuccot kérnek. A 105 fos lőtávra.
A C3 pedig az a "kaliber", ami más néven ugyan, de mind3 országban jelen van, és ráadásul jelentős mennyiségek vannak belőle letárolva, és legalább ezek szinte mind feleslegek. (l119, m119, C3)
A löszer kicsi, és könnyen szállítható akár civil járművekben is.
De magukat az ágyúkat is csak egy pickup mögé kötik, és hopp.
Feltételezem majd felrakják valamire?És tessék mondani, mire rakják fel ezeket?
A Mistral már nem vállról indítható cumó.
Ha a haditengerészet használta, akkor azokat nem feltétlen könnyű állványokon szállítják.
Ergo ezt még fel kell pakolni egy teherautóra. Tehát a szállítás után ezzel lesz még meló.
/Jelzem, hogy ez is egy már kivont technika. /
Miért is? Mi a baj a Mistral-3 al?Hát. Én. Meg. Igen.
Ahogy már írtam is, ez azt jelenti, hogy a Mistralok sem azonnal lesznek bevethetőek. A szállítási és kiképzési időhöz még add hozzá az integrálási időt is. Ez minimum 2-3 hét.Feltételezem majd felrakják valamire?
És akkor mi van ha NO-ban már kivont?
Sokan szeretnének NO használt cuccokat azért
Mi a ….. nem értesz azon hogy semmire sem mennek a fostalicska 105-ösökkel? Nekik nagy lőtávú 155-re lenne szükségük. 122-es is jobb nála és az van közelebb es olcsóbban…